jw. jaki jest najlepszy lokalw piotrkowie, najlepiej w rynku? przyjade do miasta po wielu latach ichce zabrac rodzine i znajomych na obiad
W rynku poza Zieloną Oliwką i SKYY dobrze nie zjesz. Ja osobiście polecam karuzelę smaków. Szerokie menu, świetnie podane, szef kuchni - mistrz świata! No i kręgielnia, bilard... Super sprawa :)
w piotrkiwe sprzedją sam syf, czy to u dunina - śmieciowe żarcie i syf na kuchni jak w koblu, czy to inne bary, syf i jeszce raz syf i jedzenie i brud na kuchni. jesli coś jest dobre i zjadliwe to musi byc czysto a w piotrkowie jest wszedzie brudno, wiem bo sanepid podpisuje zgody na gastronomie ale wszedzie bywa i widzi.
polecam karuzelę smaków,to co było parę lat temu ,a teraz mistrzostwo swiata,kręgielnia także super,z tym zę powinna być czynna do północy
Polecam resturacje Stylowa w Hotelu Staromiejskim bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie :)
Również nie polecam Amici. Dostalem tam nalesnika z długim rudym włosem, na drugiego czekałem ponad pół godziny a i tak musiałem za to zapłacić. Nie pozdrawiam.
[cytat="Pawel-J."] Oliwka
nie polecam Amici mizerny wybór i wszystko odgrzewane
Dobrego kucharza mają na Grota Roweckiego w best western dawny hotel trybunalski.
Zgadzam się. U Meckiera czas zatrzymał się w latach 80tych, kawa w szklankach, tort na papierowym talerzyku, na jego miejscu spaliła bym się ze wstydu .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!