Jestem klientka busów bo dojeżdżam do łodzi do pracy .Jestem zmuszona jeździć busem bo wszystkie piotrkowskie autobusy zostały zlikwidowane. Kierowcy busów w ostatnim czasie zrobili się panami sytuacji - są aroganccy a na pytania czy dołącz dodatkowe busy śmieją się nam w twarz że za takie pieniądze za przejazd to nic nie będą dołączać. Przejazd kosztuje 7.50 lub 8.50 zależy jaki bus jedzie. Często i gęsto stoimy na przystankach po 1 ,5h bo jak busy są pełne to nie zatrzymują się. Sedno całej sprawy to to że te busy są tak pełne że nawet cała drogą stoi się do Łodzi i z Łodzi. Coraz więcej młodzieży dojeżdża na czelnie a nie korzysta z akademików czy wynająć mieszkań stąd takie kotły w busach.
Mam propozycję: a może ktoś by zrobił konkurencje tym przewoźnikom i puścił dodatkowe busy szczególnie w godzinach rannych i popołudniowych>? A może wygodny autobus i gwarantujemy że przesiądziemy się do n niego bo już wszyscy narzekają, a jak stać to przynajmniej nie zgiętym .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!