metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~małolata28.10.2014 11:35

Cześć, Szukamy właśnie z narzeczonym zespołu na swoje wesele. Polećcie jeśli znacie jakiś fajny zespół, który oprócz tego, że świetnie gra i bawią się wszyscy od najmłodszych do tych najstarszych ma też w swoich szeregach osobę, która pełni rolę tzw. wodzireja. Nie musi być to dosłownie wodzirej, raczej ktoś energiczny, otwarty z charyzmą, kto umie zabawić gości i poprowadzić wesele. Jakieś wspólne integrowanie rodzin, przyśpiewki z akordeonem przy stołach i zorganizuje super oczepiny. Znacie kogoś takiego? Jesteśmy w stanie zapłacić więcej, byleby wesele pozostało niezapomnianym :)

POGROMCZYNI LUDZKIEJ ZAWIŚCI ~POGROMCZYNI LUDZKIEJ ZAWIŚCI (Gość)20.01.2015 13:56

ares1 czyżbym wyczuwała zazdrość? w zasadzie co Ci to przeszkadza, że ktoś tu kogoś chwali. Może rzeczywiście jest wart polecenia? Co? Nie wpadłeś na to? Cóż...

cytat

Czarnulka ~Czarnulka (Gość)20.01.2015 12:21

Zespół Calypso z Gospodarza. Wokalistka ładnie śpiewa a wokalista Marek,poza świetnym śpiewaniem, prowadzi wesele i świetnie zabawia gości, ma naprawdę świetną barwę głosu. Poza tymi zaletami z zespołem można ustalić dosłownie wszystko, jeśli chcesz przyśpiewki z akordeonem będziesz je miała. Są naprawdę dobrzy.

cytat

Jerzy ~Jerzy (Gość)30.12.2014 12:39

Kacperek...daj spokój. Po prostu róbcie swoje i samo się nakręci, tylko potrzeba czasu. Młody jesteś, musisz się troszkę cierpliwości nauczyć.

cytat

Zanzi Zanzi18.12.2014 10:37

Cytuję:
Zapobiegam postowi nad.

Hahahahaha, co to ku.... znaczy? Takiego zwrotu jeszcze nie widziałam, dobre. A ta kryptoreklama to działa Wam bardziej jak antyreklama. Bo jeśli zespół jest tak na siłę promowany tutaj i to przez Was samych, to znaczy, że jest on do kitu i nie ma wzięcia.

cytat

ares1 ares115.12.2014 08:13

"kruchy" napisał(a):
Wybawiony po wszystkie czasy.

To do przyszłych Andrzejek masz spokój :)))

cytat

kruchy kruchy14.12.2014 22:44

Jak najbardziej jestem za Dobrym Klimatem, Andrzejki w Pajęcznie 29.11 - mistrzostwo. Konkretni, otwarci ludzie. Wybawiony po wszystkie czasy.

cytat

Carlos Santana ~Carlos Santana (Gość)04.12.2014 23:54

"Dobry klimat" to niezła kapela. Sam byłem chętny żeby ich zatrudnić na weselu córki, jednak cena była trochę za wysoka i żona zdecydowanie zaprotestowała.
Sam zespół gra dobrze, gitarzysta wymiata i widać duży profesjonalizm w całym bandzie. Macie kasę to bierzcie zespół w ciemno.
Polecam "Dobry klimat" i "DMP"...Ci ostatni są zresztą jeszcze drożsi...

cytat

ares1 ares104.12.2014 09:27

Zapobiegaj dalej :))) Co nie zmienia faktu że sami sobie reklamę robicie i to w słabym wykonaniu :)))

cytat

Małgorzata Jureńczyk ~Małgorzata Jureńczyk (Gość)02.12.2014 18:42

Zapobiegam postowi nad.
A dołączam do publicznego grona zadowolonych klientów zespołu Dobry Klimat.
Podpisaliśmy umowę, kiedy zespół grał w składzie trzyosobowym. W dniu imprezy zostaliśmy mile zaskoczeni dodatkową osobą wokalisty, który bardzo ciekawie rozbawił całą rzeszę zaproszonych gośći zarówno z mojej strony jak i mojego męża. Polecamy, z naszej strony 100% rekomendacji.

cytat

ares1 ares127.11.2014 20:38

Zapodajcie sobie zespół z poza Piotrkowa i wtedy utnie się własna promocja!

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat