Cześć, Szukamy właśnie z narzeczonym zespołu na swoje wesele. Polećcie jeśli znacie jakiś fajny zespół, który oprócz tego, że świetnie gra i bawią się wszyscy od najmłodszych do tych najstarszych ma też w swoich szeregach osobę, która pełni rolę tzw. wodzireja. Nie musi być to dosłownie wodzirej, raczej ktoś energiczny, otwarty z charyzmą, kto umie zabawić gości i poprowadzić wesele. Jakieś wspólne integrowanie rodzin, przyśpiewki z akordeonem przy stołach i zorganizuje super oczepiny. Znacie kogoś takiego? Jesteśmy w stanie zapłacić więcej, byleby wesele pozostało niezapomnianym :)
Na moim weselu grał zespół Faktor i szczerze mogę go polecić. Oferują dokładnie to, co wypisałaś, czyli oprócz gry na sprzęcie podłączonym do głośników grają i zabawiają z instrumentami. Przechodzą od stolika do stolika z akordeonem i saksofonem zabawiając gości. Świetne mieli gry weselne podczas oczepin. Podkreślę, że nie były to wiejskie przyśpiewki i zabawy w stylu dobieranie się do Panny Młodej, lecz gustowne i zabawne.
Polecę również zespół Skandale. Bardzo znany w regionie Zduńskiej Woli i Sieradza zespół. Grają na najważniejszych sylwestrach i balach, gdzie przychodzi po 300 osób. Świetnie grają młodzieżowe piosenki i dla starszych. Bawiłam się kilka razy z nimi i było super.
Pozdrawiam
Monika
[url=http://www.zespolnawesele-lodzkie]Zespół na wesele[/url]
A ktoś coś może powiedzieć o zespole Niezły numer z Gomunic? Jacy są? Jak zabawiają gości? Jaką muzykę grają? Ktoś miał z nimi do czynienia?
lewatywę sobie zapodam!!!
Człowieku, uważam, że powinni odłączyć ci internet. Nie mam nic wspólnego z tymi usługami, wbiłam tu z ciekawości i zadałam sobie pytanie: co Ty tu robisz?
co innego polecenie jakiegoś zespołu, a co innego nachalna reklama, ty raczej tego nie rozróżniasz
a ja bardzo gorąco polecam ten zespół .... http://www.zespoltristan.pl/
bawiliśmy się niejeden raz na weselu z nimi i z całego serca gorąco polecamy
Pochwal się z jakiej kapeli się produkujesz???Bo wydaje mi się że z tej która nie ma klientów :))) i produkuje się na siłę :)))
Tak, szczególnie kiedy się promuje samego siebie :)))
:) każdy wpadł na coś innego, coś bardzo oczywistego. reklamę zespołu proponuję utworzyć np. w dziale OGŁOSZENIA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!