Restauracja MECKIER przy Cmentarnej 17, miały być tylko stypy i komunie, a już czwartą sobotę impreza: dyskoteki, wesela, fajerwerki. Za grosz szacunku. Wstydu nie mają, przez ulicę cmentarz. Spać nie można, po ulicy rozchodzi się muzyka i ryczenie pijaków. Kto na to przyzwolił ?
czy tylko ja nie wiem o co chodzi w tym wpisie ?;d
Panie Meckier, zawiść ? Domagamy się tylko ciszy.
Do Piotrkowianki -
Przyjmie nas Pani na kwaterę, tylko co sobotę, proszę. Przecież to dla Pani, żaden problem. Pokryjemy koszty swojego wyżywienia.
A propos, mamy dzieci, chyba to nie problem skoro jest Pani taka wyluzowana.
Nie tylko muzyka, ale śpiewy, głosy i migające światła. Oczopląsu dostaję jak wracam tamtędy z pracy. Doprawdy nieprzyzwoite.
Takie zezwolenia wydaje UM z podpisem Prezydenta Miasta. Na łące za blokiem TBS ktoś zezwolił na wybudowanie domu (gdzie był zakaz budowy z uwagi na teren blisko rzeki i glebę niejednorodną). Pies ujada cały dzień, w nocy palone są śmieci, smród wprost nie do wytrzymania, kosza brak. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.....:) Nie będziemy głosować na Chojniaka!!!!!!
Uchwałą nr XXIII/423/12 Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego z dn. 27 czerwca 2012r. w sprawie miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulic: Cmentarnej … (Dz. Urz. Woj. Łódzkiego z dn. 8 sierpnia 2012r. , poz. 2388) z uwagi na kult religijny PRZY CMENTARZU NIE WOLNO NAWET WIESZAĆ REKLAM. Nie wolno także budować mieszkań. Ciekawe dlaczego ?
Sama Reustauracja mi nie przeszkadza, tylko te sobotnie imprezy.Ja się boję pomyśleć co będzie działo się tutaj w sylwestra. Przy tej ul.mieszkają małe dzieci, zwierzęta (np. koty czy psy). Przy tak głośnej muzyce, dzieci nie usną a zwierzęta ze strachu mogą uciec. Nie wzywam policji bo nie chcę robić panu Meckierowi problemów,ale jeśli to się nie zmieni,będę do tego zmuszona.Więc byłoby miło gdyby Pan Meckier to przeczytał i przemyślał to wszytko. a tak w ogóle to jacyś chorzy ludzie chcą mieć wyprawiane wesele przy cmentarzu. Wyobraźcie sobie że człowiek któremu właśnie zmarła ukochana osoba wraca z cmentarza, cierpi a wy jak gdyby nigdy nic przy cmentarzu puszczacie sobie tak głośną muzykę. OGARNIJCIE SIĘ ! to nie jest normalne.
To przecież szok. Nasze miasto nie jest gotowe na taki kabaret z dreszczykiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!