metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~mania198802.01.2016 11:08

Za namową znajomych moich znajomych ( byliśmy tam po raz pierwszy) udaliśmy się na bal sylwestrowy do OSP Brzoza gm Grabica. Przyznam byłam kilka razy na tego typu imprezach ale raczej w Piotrkowie. Czegoś "takiego" jak doznałam na tej imprezie nie znalazłam nigdzie. Totalny kicz, wszystko zorganizowane po najniższej linii oporu. Na sali zimno dogrzewała salę jakaś ekstra nagrzewnica ludzie przyklejali się do pieca kaflowego który był na sali. Jedzenie dramat to za mało powiedziane.Porcje jak dla dziecka do tego niesmaczne.Kelnerki podchodziły rzadko do stołu o herbatę w komunistycznej szklance trzeba było się prosić.A kawa to było do zrobienia ale już z mleczkiem nie do zrealizowania ( nie było krówki w pobliżu którą można było wydoić). Niektóre kelnerki po naczynia na sale podchodziły z kartonowymi pudełkami jak w Biedronce na zakupy!!!!! Szampan smakował jak płyn do zmywania.Pokaz fajerwerek to kpina już lepiej było nie wychodzić na ten mróz.Łazienka brak papieru i tak zimno że nie można było swobodnie skorzystać bo strach o zdrowie pewnych partii ciała .Można wymieniać bez końca jestem zdruzgotana.Pieniądze poszły w błoto.Pierwszy i ostatni raz coś takiego.Organizatorzy przemyślcie troszkę swoje postępowanie.To że ktoś się do was uśmiecha bo wy szczerzycie zęby ( te które wam jeszcze zostały) nie wystarczy. Może warto być mniej chciwym na kasę mamy dwudziesty pierwszy wiek ludzie obudźcie się jeżeli płacę to mam jakieś wymagania choćby minimalne.

igor1 ~igor1 (Gość)12.01.2016 22:15

Co wy mówicie sylwester na wsi to tak jak film "wesele". Straż dwoi się i troi ale niestety osp to osp płytki woda i para na ścianie - to jak atrakcja.

cytat

becia28 becia2813.01.2016 20:14

Ja również byłam na sylwestrze w OSP w Lubanowie. Naprawdę ciepło, jedzonko przepyszne a Dj rewelacja. Dekoracja sali w 100% lepsza niż w nie jednej restauracji. Chyba nie ma osoby, która by wyszła z balu nie ubawiona. Wielkie podziękowania dla organizatorów.... Wielki szacun, czekamy na następne imprezy:)

Z powodu braku miejsc w Lubanowie rozdzieliśmy się z kilkoma znajomymi, którzy byli w Brzozie. Ogólnie masakra pod względem zimna i muzyki.

cytat

anecia ~anecia (Gość)15.01.2016 21:32

Byłam na tym sylwestrze w Brzozie i nikt mi ciemnoty nie wciśnie że było super pod względem jedzenia i obsługi , zrobione wszystko po najniższej linij oporu . a całe szczęście że zespół był ekstra bo ludzie bawili się super !!!!!!

cytat

MegaP ~MegaP (Gość)16.01.2016 10:31

Z tego co się orientuje zespół który tam grał jest z Piotrkowa i nazywa się Compact nazwa wyświetlała się na ścianie grali faktycznie super wiem bo moja siostra z mężem byli tam a jedzenie i reszta dramat

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat