Za namową znajomych moich znajomych ( byliśmy tam po raz pierwszy) udaliśmy się na bal sylwestrowy do OSP Brzoza gm Grabica. Przyznam byłam kilka razy na tego typu imprezach ale raczej w Piotrkowie. Czegoś "takiego" jak doznałam na tej imprezie nie znalazłam nigdzie. Totalny kicz, wszystko zorganizowane po najniższej linii oporu. Na sali zimno dogrzewała salę jakaś ekstra nagrzewnica ludzie przyklejali się do pieca kaflowego który był na sali. Jedzenie dramat to za mało powiedziane.Porcje jak dla dziecka do tego niesmaczne.Kelnerki podchodziły rzadko do stołu o herbatę w komunistycznej szklance trzeba było się prosić.A kawa to było do zrobienia ale już z mleczkiem nie do zrealizowania ( nie było krówki w pobliżu którą można było wydoić). Niektóre kelnerki po naczynia na sale podchodziły z kartonowymi pudełkami jak w Biedronce na zakupy!!!!! Szampan smakował jak płyn do zmywania.Pokaz fajerwerek to kpina już lepiej było nie wychodzić na ten mróz.Łazienka brak papieru i tak zimno że nie można było swobodnie skorzystać bo strach o zdrowie pewnych partii ciała .Można wymieniać bez końca jestem zdruzgotana.Pieniądze poszły w błoto.Pierwszy i ostatni raz coś takiego.Organizatorzy przemyślcie troszkę swoje postępowanie.To że ktoś się do was uśmiecha bo wy szczerzycie zęby ( te które wam jeszcze zostały) nie wystarczy. Może warto być mniej chciwym na kasę mamy dwudziesty pierwszy wiek ludzie obudźcie się jeżeli płacę to mam jakieś wymagania choćby minimalne.
Są też mocno zawiedzeni ale nie chce ich obarczać jakąkolwiek odpowiedzialnością.Po prostu chcieliśmy razem pobawić się w fajnej atmosferze.Oni zostali zaproszeni przez innych znajomych.Więc poszło"taśmowo". Było minęło ale niesmak został.
Co na to wszystko Twoi znajomi, którzy namówili Cię do zabawy w tym miejscu?
Przecież napisałam że jak płacę to wymagania mam choćby minimalne.Nie wymagałaM doznań nie z tego świata. Ludzie bawią się na wsiach i nie zawsze jest taki dramat.Czasem jest fajnie.Dlatego chciałam zaryzykować idąc z pozytywnym nastawieniem.Jednak w tym wypadku masz rację nazwa mówi sama za siebie a ludzie tam rządzący idealnie splatają się w to miejsce dramat koszmar nigdy takich imprez na wiosce tylko Piotrków.Pozdrawiam przedmówcĘ.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!