metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Tomasz28.08.2011 23:59

Witam,
Czy uważacie, że Subway miałby szanse bytu w Piotrkowie biorąc pod uwagę oferowane sandwicze oraz ceny?
Proszę o opinie, dlaczego tak, dlaczego nie.
Pozdrawiam

kris kris29.08.2011 11:01

A czemu by nie miał racji bytu? I to jeszcze na dworcu?
Myślę, że byłby to strzał w dziesiątkę, jakaś odskocznia od McDonalda, KFC i od tego co prywaciarze oferują na dworcu PKS. Dworzec to dobre miejsce do tego typu inwestycji (spory ruch) a sama formuła Subwaya (szybkie jedzenie) jest adekwatna do miejsca :)
- więc ja jestem ZA i przeciwwskazań nie widzę.

P.S Tomasz Ty chcesz zostać tym franczyzobiorcą?

cytat

Tomasz ~Tomasz (Gość)29.08.2011 13:24

Odpowiadając na pytanie, chodzi tylko i wyłączenie o ceny, które nie są najniższe.

Złożyłem wstępną niezobowiązującą aplikację.

cytat

kris kris29.08.2011 13:43

Może i ceny jedzenia w subwayu nie należą do najniższych ale rekompensuje to jakość produktu które w tej sieci są naprawdę dobre i nie jest to typowy fast food tylko tzw. bar kanapkowy. Ja powiem tylko, że będę zadowolony jeśli coś takiego w Piotrkowie powstanie, możesz liczyć że masz już jednego klienta :)

cytat

BLEKI BLEKI31.08.2011 09:42

extra pomysł, i mógłby on być otwarty 24 h na dobę

cytat

milak.zbigniew milak.zbigniew18.09.2011 09:57

Już widzę te kolejki po kanapkę za 15-20 zł.Powodzenia.

cytat

Michał ~Michał (Gość)30.07.2012 05:50

Tak! Jestem jak najbardziej za! Dworzec to miejsce gdzie cały czas przewijają się jacyś ludzie, bardzo często głodni i zmęczeni podróżą turyści. A nie wyobrażam sobie lepszej od Subwaya restauracji, gdzie można dosłownie w kilka minut dostać pyszną, i wcale nie tak niezdrową kanapkę. W odróżnieniu od KFC czy McDonald's Subway nie jest fastfoodem i zapewniam Cię, że masz stałego klienta, jeśli ta restauracja powstanie. Od dawna na nią czekałem i modlę się tylko, żeby można by było gdzieś tam usiąść. Życzę powodzenia!

cytat

ares1 ares101.08.2012 16:57

"Tomasz" napisał(a):
chodzi tylko i wyłączenie o ceny, które nie są najniższe.

Myślę że chyba odpowiedziałeś sobie sam na pytanie.A do sieciówek nie ma co porównywać!

cytat

norbibednar norbibednar13.08.2012 13:59

Jestem codziennie przed ósmą, a następnie między 14 a 15 ;-)

cytat

Cool-T ~Cool-T (Gość)15.01.2014 18:25

Piotrków to wioska, subway nie ma szans na przetrwanie, chyba ze księża w kościołach wspomną swoim "owieczkom" że należy tam chodzić bo jest to zgodne z wiarą chrześcijańską.
P.S.: po co otwierać kolejne knajpy w tym mieście skoro i tak tylko kebab na dworcu funkcjonuje a wszystkie inne zamykają o godzinie 22 :D

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat