Witam,
Czy uważacie, że Subway miałby szanse bytu w Piotrkowie biorąc pod uwagę oferowane sandwicze oraz ceny?
Proszę o opinie, dlaczego tak, dlaczego nie.
Pozdrawiam
Piotrków to wioska, subway nie ma szans na przetrwanie, chyba ze księża w kościołach wspomną swoim "owieczkom" że należy tam chodzić bo jest to zgodne z wiarą chrześcijańską.
P.S.: po co otwierać kolejne knajpy w tym mieście skoro i tak tylko kebab na dworcu funkcjonuje a wszystkie inne zamykają o godzinie 22 :D
Jestem codziennie przed ósmą, a następnie między 14 a 15 ;-)
Myślę że chyba odpowiedziałeś sobie sam na pytanie.A do sieciówek nie ma co porównywać!
Tak! Jestem jak najbardziej za! Dworzec to miejsce gdzie cały czas przewijają się jacyś ludzie, bardzo często głodni i zmęczeni podróżą turyści. A nie wyobrażam sobie lepszej od Subwaya restauracji, gdzie można dosłownie w kilka minut dostać pyszną, i wcale nie tak niezdrową kanapkę. W odróżnieniu od KFC czy McDonald's Subway nie jest fastfoodem i zapewniam Cię, że masz stałego klienta, jeśli ta restauracja powstanie. Od dawna na nią czekałem i modlę się tylko, żeby można by było gdzieś tam usiąść. Życzę powodzenia!
Już widzę te kolejki po kanapkę za 15-20 zł.Powodzenia.
extra pomysł, i mógłby on być otwarty 24 h na dobę
Może i ceny jedzenia w subwayu nie należą do najniższych ale rekompensuje to jakość produktu które w tej sieci są naprawdę dobre i nie jest to typowy fast food tylko tzw. bar kanapkowy. Ja powiem tylko, że będę zadowolony jeśli coś takiego w Piotrkowie powstanie, możesz liczyć że masz już jednego klienta :)
Odpowiadając na pytanie, chodzi tylko i wyłączenie o ceny, które nie są najniższe.
Złożyłem wstępną niezobowiązującą aplikację.
A czemu by nie miał racji bytu? I to jeszcze na dworcu?
Myślę, że byłby to strzał w dziesiątkę, jakaś odskocznia od McDonalda, KFC i od tego co prywaciarze oferują na dworcu PKS. Dworzec to dobre miejsce do tego typu inwestycji (spory ruch) a sama formuła Subwaya (szybkie jedzenie) jest adekwatna do miejsca :)
- więc ja jestem ZA i przeciwwskazań nie widzę.
P.S Tomasz Ty chcesz zostać tym franczyzobiorcą?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!