Witam, szukam dobrego serwisu lpg w Piotrkowie Tryb. Czy ktoś może coś polecić?
Nie ma w piotrkowie dobrego magika od lpg uwierz mi , byłem chyba u wszystkich krętacze i tandeciarze , nikt nie potrafił prostej instalacji wyregulować , jak nie reduktor był zły , to instalacja cała do wymiany , a to wtryski i każdy coś innego , tylko po to żeby kase wyrwac , pojechałem do Łodzi facet 40 zl wziął wyregulował , auto chula do dziś ! pali niewiele i jest wszystko ok , najgorsze wspomnienia mam chyba jednak na woblorskiej w Piotrkowie ta są eksperci od wciskania klientom reduktorów
zgadzam się z przedmówcą, najgorsi są na Wolborskiej, unikać jak ognia, natomiast moimi samochodami zajmuje się zakład z miejscowości Szydłów, zaraz za Piotrkowem, droga na Łask. Szczerze polecam. Pozdrawiam.
Naprawdę dobry serwis jest w Bełchatowie. Motogaz Ciepłowski. Rynek Grocholski. Kierunek Kamieńsk. Tam zakładałem instalację i tam ją serwisuję. Żadnych problemów. Fachowy zakład z mechanikami z wiedzą.
A na Łódzkiej? Co sądzicie o tym serwisie?
Facet na dmowskiego 30 ma pojęcie o instalacjach lpg ale ciężko u niego z czasem montuje instalacje do diesla ale na benzynach naprawdę kumaty i nie zdziera kasy.
- zgadzam się w 100% - sama tam byłam - szybka i trafna diagnoza !!! Znajomi zakładali tam instalacje i też nie narzekają. Bardzo miła atmosfera i obsługa - Pani w punkcie obsługi super :) Polecam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!