metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~NonOmnis20.11.2015 07:57

Witam, szukam dobrego serwisu lpg w Piotrkowie Tryb. Czy ktoś może coś polecić?

ktuś ~ktuś (Gość)25.11.2015 12:16

to prawda na wolborskiej nie polecam drogo a robota słaba do bani naciągacze i tyle

cytat

iwonka ~iwonka (Gość)24.11.2015 20:03

"polo" napisał(a):

- zgadzam się w 100% - sama tam byłam - szybka i trafna diagnoza !!! Znajomi zakładali tam instalacje i też nie narzekają. Bardzo miła atmosfera i obsługa - Pani w punkcie obsługi super :) Polecam

cytat

leo ~leo (Gość)24.11.2015 15:45

Facet na dmowskiego 30 ma pojęcie o instalacjach lpg ale ciężko u niego z czasem montuje instalacje do diesla ale na benzynach naprawdę kumaty i nie zdziera kasy.

cytat

Zanzi Zanzi23.11.2015 08:20

A na Łódzkiej? Co sądzicie o tym serwisie?

cytat

polo ~polo (Gość)23.11.2015 04:36

Naprawdę dobry serwis jest w Bełchatowie. Motogaz Ciepłowski. Rynek Grocholski. Kierunek Kamieńsk. Tam zakładałem instalację i tam ją serwisuję. Żadnych problemów. Fachowy zakład z mechanikami z wiedzą.

cytat

gość_26 ~gość_26 (Gość)20.11.2015 17:16

zgadzam się z przedmówcą, najgorsi są na Wolborskiej, unikać jak ognia, natomiast moimi samochodami zajmuje się zakład z miejscowości Szydłów, zaraz za Piotrkowem, droga na Łask. Szczerze polecam. Pozdrawiam.

cytat

kukiz ~kukiz (Gość)20.11.2015 11:02

Nie ma w piotrkowie dobrego magika od lpg uwierz mi , byłem chyba u wszystkich krętacze i tandeciarze , nikt nie potrafił prostej instalacji wyregulować , jak nie reduktor był zły , to instalacja cała do wymiany , a to wtryski i każdy coś innego , tylko po to żeby kase wyrwac , pojechałem do Łodzi facet 40 zl wziął wyregulował , auto chula do dziś ! pali niewiele i jest wszystko ok , najgorsze wspomnienia mam chyba jednak na woblorskiej w Piotrkowie ta są eksperci od wciskania klientom reduktorów

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat