Witam wszystkich. Bardzo zależy mi na odnalezieniu mieszkańca z Piotrkowa. Wiem o nim tyle że ma na imię Artur, ma 29 lat i pracuje w sporej firmie, zajmuje się rachunkowością. Bardzo proszę o pomoc, to bardzo pilna sprawa. Informację proszę wysłać na e-maila mkurowski1995@wp.pl
Z góry dziękuję za pomoc
tak znam go, chcial mnie w gory zabrac bo z kolega z Pabianic mial jechac ale on sie rozchorowal i mi zaproponowal
assa, pewnie nie moze o nim zapomniec, bo na prawde byl uroczy. Ale do czasu
Maju,ogarnij się.Nie nudzi mi się aż tak bardzo żeby jakieś oszołomy mieszały mi w poukładanym życiu :D
nie każdy jest tak poukladany jak Ty, no i jeszcze pozostaje pytanie, czy zawsze miałaś tak poukładane..........
ocenianie innych przychodzi ci z wielką łatwością
Ludzie,ale wy macie nierowno pod kopula.Zabawil sie wami,znudziliscie sie mu,teraz chcecie zeby sie ozenil?A ten co szuka go dla narzeczonej-chcesz zeby ci jakies pozycje pokazal czy co bo narzeczona niezadowolona?Nie macie innych problemow?
Przecież takich "amantów" na świecie mnóstwo. Czemu akurat ten jeden poszukiwany, czyżby to Casanova naszych czasów? ;)
Najbardziej podobają mi się faceci dojrzali z kasa , nieważne że żonaci - można ich rozwieść.Najważniejsze żeby mieli dom, samochód, żebym nie musiała tyrać i dorabiać się i wejść na gotowe. najlepiej starszy ode mnie żeby zabiegał o mnie bo ma przy sobie młode ciałko.Najlepiej z takim od razu zajść w ciążę albo jedna po drugiej żeby już nie znalazł następnej bo musi się bać że nie wyrobi z alimentami.Tacy faceci są poszukiwani.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!