metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~majka15.03.2013 20:08

czy w Piotrkowie znajduje się jakiś punkt naprawy aparatów cyfrowych?

Marek ~Marek (Gość)16.03.2013 08:09

Oczywiście, że tak.

cytat

Piotrkowianin Piotrkowianin16.03.2013 08:53

A gdzie, bo ja jeździłem do Łodzi?

cytat

Marek ~Marek (Gość)16.03.2013 09:53

"Piotrkowianin" napisał(a):
A gdzie, bo ja jeździłem do Łodzi?

Ja także do Łodzi, i praktycznie wszystkie naprawy, łącznie z czyszczeniem matrycy, wykonują od " od ręki", tj. kwestia 2 - 3 godzin. Sytaucja zmienia się, gdy zachodzi potrzeba oczekiwania na części do aparatu lub kamerki, to zazwyczaj 2 - 3 dni. Przepraszam i odpowiadam na pytanie. To jest przy ul. Polskiej Organizacji Wojskowej (6)? i wjazd na teren posesji - patrząc w kierunku Wojska Polskiego, lub wejście od strony Wojska Polskiego, tuż przed wiaduktem kolejowym ( za okulistą ) Pozdrawiam.

cytat

Piotrkowianin Piotrkowianin16.03.2013 14:56

Dzięki za odpowiedź. A do Łodzi do którego serwisu jeździsz? Ja byłem 2 razy na pl. Komuny Paryskiej. Raz trzymali przez miesiąc aparat i oddali nienaprawiony, twierdząc, że jest wszystko OK, a nie było.

cytat

Marek ~Marek (Gość)16.03.2013 15:36

"Piotrkowianin" napisał(a):
Dzięki za odpowiedź. A do Łodzi do którego serwisu jeździsz?

Nie wiem nawet, czy moderator nie odrzuci odpowiedzi, z uwagi tej, iż treść opisu wykonywanych usług - to moim skromnym zdaniem - coś więcej niż odpowiedź na "pierwsze" pytanie " majki" ? Ponadto dopowiem, że w naszym mieście jest więcej punktów naprawy aparatów, kamer, itp., i być może, także dobrze wykonują tego rodzaju usługi. Dla mnie osobiście dojazd do Łodzi nie sprawia problemu, a wręcz przeciwnie, i przy " okazji" dowieźć aparat, czy kamerkę na ulicę Rewolucji 1905 r., czy też na ulicę Nawrot, to malutki relaks ;-) Pozdrawiam :-)

cytat

Piotrkowianin Piotrkowianin16.03.2013 16:20

A możesz podać adresy innych takich serwisów w Piotrkowie Trybunalskim?

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat