czy w Piotrkowie znajduje się jakiś punkt naprawy aparatów cyfrowych?
A możesz podać adresy innych takich serwisów w Piotrkowie Trybunalskim?
Nie wiem nawet, czy moderator nie odrzuci odpowiedzi, z uwagi tej, iż treść opisu wykonywanych usług - to moim skromnym zdaniem - coś więcej niż odpowiedź na "pierwsze" pytanie " majki" ? Ponadto dopowiem, że w naszym mieście jest więcej punktów naprawy aparatów, kamer, itp., i być może, także dobrze wykonują tego rodzaju usługi. Dla mnie osobiście dojazd do Łodzi nie sprawia problemu, a wręcz przeciwnie, i przy " okazji" dowieźć aparat, czy kamerkę na ulicę Rewolucji 1905 r., czy też na ulicę Nawrot, to malutki relaks ;-) Pozdrawiam :-)
Dzięki za odpowiedź. A do Łodzi do którego serwisu jeździsz? Ja byłem 2 razy na pl. Komuny Paryskiej. Raz trzymali przez miesiąc aparat i oddali nienaprawiony, twierdząc, że jest wszystko OK, a nie było.
Ja także do Łodzi, i praktycznie wszystkie naprawy, łącznie z czyszczeniem matrycy, wykonują od " od ręki", tj. kwestia 2 - 3 godzin. Sytaucja zmienia się, gdy zachodzi potrzeba oczekiwania na części do aparatu lub kamerki, to zazwyczaj 2 - 3 dni. Przepraszam i odpowiadam na pytanie. To jest przy ul. Polskiej Organizacji Wojskowej (6)? i wjazd na teren posesji - patrząc w kierunku Wojska Polskiego, lub wejście od strony Wojska Polskiego, tuż przed wiaduktem kolejowym ( za okulistą ) Pozdrawiam.
A gdzie, bo ja jeździłem do Łodzi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!