Witam wszystkich Rodziców,
potrzebuje opinii na temat Żłobka w Piotrkowie... Jakie są Wasze doświadczenia z tym żłobkiem? Czy Wasze dzieci były (lub nadal są) zadowolone?
Z góry dziękuję za opinie :)
Mój Brzdąc uczęszcza do żłobka już drugi rok i uważam, że placówka ta poczyniła duże kroki w jego rozwoju. Szybko odstawił smoczka, pieluchy, zaczął mówić i ma fajny kontakt z opiekunkami oraz dziećmi. Osoby tam pracujące mają serce do dzieci - to potwierdza każdy z mojej rodziny kto miał kontakt z tymi osobami. Jak najbardziej polecam. :)
Witam,
Moja córka chodzi do tego żłobka i jak na razie jesteśmy bardzo zadowolone. Zawsze jest czyściutka, uśmiechnięta,najedzona, nie płacze. Panie są ok, udzielają codziennie informacji co i jak. Ale wiesz każde dziecko jest inne, widzę jak niektóre brzdące płaczą, nie chcą wejść na salę. Ja uważam, że Panie zajmują się należycie i na pewno nie dzieje się krzywda mojej córci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!