Witam wszystkich Rodziców,
potrzebuje opinii na temat Żłobka w Piotrkowie... Jakie są Wasze doświadczenia z tym żłobkiem? Czy Wasze dzieci były (lub nadal są) zadowolone?
Z góry dziękuję za opinie :)
Witam,
Moja córka chodzi do tego żłobka i jak na razie jesteśmy bardzo zadowolone. Zawsze jest czyściutka, uśmiechnięta,najedzona, nie płacze. Panie są ok, udzielają codziennie informacji co i jak. Ale wiesz każde dziecko jest inne, widzę jak niektóre brzdące płaczą, nie chcą wejść na salę. Ja uważam, że Panie zajmują się należycie i na pewno nie dzieje się krzywda mojej córci.
Mój Brzdąc uczęszcza do żłobka już drugi rok i uważam, że placówka ta poczyniła duże kroki w jego rozwoju. Szybko odstawił smoczka, pieluchy, zaczął mówić i ma fajny kontakt z opiekunkami oraz dziećmi. Osoby tam pracujące mają serce do dzieci - to potwierdza każdy z mojej rodziny kto miał kontakt z tymi osobami. Jak najbardziej polecam. :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!