metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
epiotrkow09.10.2008 13:44

Natchnęły nas niektóre Wasze komentarze... Proponujemy gromadzić w tym miejscu najlepsze, najzabawniejsze itd. wypowiedzi znanych osób z naszego regionu. Może potem zrobimy jakiś internetowy plebiscyt na tekst roku ?:)

epiotrkow epiotrkow09.10.2008 13:44

Paweł Załoga wrzesien 2008 : "Żeby się nie okazało, że my tak naprawdę to mamy tapicerkę od tego mercedesa reszta od tej syrenki"

cytat

epiotrkow epiotrkow09.10.2008 13:44

Jan Dziemdziora wrzesień 2008 : "Panie radny Stasiak świnkę trzeba założyć i powoli na proces kasiorkę odkładać"

cytat

j...k j...k30.10.2008 18:04

do radnego Piotra Gajdy proszącego o udzielenie mu głosu i kiwającego dłonią w kierunku siedzącej za stołem prezydialnym wiceprzewodniczącej Rady Miasta Magdaleny Kwiecińskiej: panie radny ja nie jestem jakaś pierwsza lepsza!

cytat

k-o ~k-o (Gość)31.10.2008 19:07

"j...k" napisał(a):
j...k 30.10.2008 18:04
do radnego Piotra Gajdy proszącego o udzielenie mu głosu i kiwającego dłonią w kierunku siedzącej za stołem prezydialnym wiceprzewodniczącej Rady Miasta Magdaleny Kwiecińskiej: panie radny ja nie jestem jakaś pierwsza lepsza!

Wszystko może i by się zgadzało poza jednym: w radzie miasta nie ma radnego Piotra Gajdy!

cytat

j...k j...k02.11.2008 08:02

~k-o: odpwiedz od kiedy interesujesz się lokalna polityką? Jeśłi bys się interesował to powinieneś wiedzieć w której kadencji wiceprzewodnicząca Rady Miasta była Magdalena Kwiecińska a radnym Piotr Gajda. A najlepiej zajrzyj do Biura rady Miasta i tam ci powiedzą. Pozdrawienia.

cytat

k-o k-o28.03.2009 20:42

"j...k" napisał(a):
j...k 02.11.2008 08:02
~k-o: odpwiedz od kiedy interesujesz się lokalna polityką? Jeśłi bys się interesował to powinieneś wiedzieć w której kadencji wiceprzewodnicząca Rady Miasta była Magdalena Kwiecińska a radnym Piotr Gajda. A najlepiej zajrzyj do Biura rady Miasta i tam ci powiedzą. Pozdrawienia.

Ale to jest inny Gajda! Ten Piotr Gajda pracuje w muzeum, jeździ dla zdrowia rowerem i w rynku urządza plenerowe widowiska historyczne. Natomiast Stanisław Piotr Gajda, to ten od Translacji, Skrzyżowań i Interakcji.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat