Natchnęły nas niektóre Wasze komentarze... Proponujemy gromadzić w tym miejscu najlepsze, najzabawniejsze itd. wypowiedzi znanych osób z naszego regionu. Może potem zrobimy jakiś internetowy plebiscyt na tekst roku ?:)
Ale to jest inny Gajda! Ten Piotr Gajda pracuje w muzeum, jeździ dla zdrowia rowerem i w rynku urządza plenerowe widowiska historyczne. Natomiast Stanisław Piotr Gajda, to ten od Translacji, Skrzyżowań i Interakcji.
~k-o: odpwiedz od kiedy interesujesz się lokalna polityką? Jeśłi bys się interesował to powinieneś wiedzieć w której kadencji wiceprzewodnicząca Rady Miasta była Magdalena Kwiecińska a radnym Piotr Gajda. A najlepiej zajrzyj do Biura rady Miasta i tam ci powiedzą. Pozdrawienia.
Wszystko może i by się zgadzało poza jednym: w radzie miasta nie ma radnego Piotra Gajdy!
do radnego Piotra Gajdy proszącego o udzielenie mu głosu i kiwającego dłonią w kierunku siedzącej za stołem prezydialnym wiceprzewodniczącej Rady Miasta Magdaleny Kwiecińskiej: panie radny ja nie jestem jakaś pierwsza lepsza!
Paweł Załoga wrzesien 2008 : "Żeby się nie okazało, że my tak naprawdę to mamy tapicerkę od tego mercedesa reszta od tej syrenki"
Jan Dziemdziora wrzesień 2008 : "Panie radny Stasiak świnkę trzeba założyć i powoli na proces kasiorkę odkładać"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!