Nie mam możliwości korzystać z internetu kablowego, gdyż nie mam kabla. Co polecacie? Jakiś bezprzewodowy? Myślałem nad webering, ponieważ mają fajne prędkości, bez limitu i nie duży koszt.
buli podaj jakieś namiary na ludzi z Add-Net. Tylko nie podawaj tego beznadziejnego kontaktu z ich strony tej infolinii, bo ta Pani która tam odbiera telefony to totalna porażka, najlepiej by było jakby był to ktoś z Piotrkowa Tryb.
Nie miałem jakichkolwiek awarii internet działa bez zarzutu. Jedynie w firmie przez około 3 godziny nie miałem dostępu do sieci lecz po złożeniu reklamacji awaria została usunięta. ekspert jeśli mieszkasz na wierzejach nie zastawiaj się ani chwilę nad ofertą Add-Net, jest naprawdę super. Jeśli Toya będzie miała ofertę to tylko lepiej bo będą z sobą konkurować
buli, dziękuję za informację :) Ofertę mają bardzo ciekawą. Miałeś jakieś awarie związane z brakiem internetu od nich ?
Bardzo polecam firmę Add-Net z Wrocławia. Korzystam z ich usług na wierzejach od pól roku. prędkość do 100 mb, realnie około 90 mb cena 43 złote brutto bez limitu danych (taka była wtedy promocja). Działa bez zarzutu. Podłączyłem także w swojej firmie przy Al. Sikorskiego.Podłączają cię światłowodem Z tego co mi wiadomo cały Piotrków mają opanowany bez problemu instalują naprawdę działa !!!!!
Witam ja korzystam z neostrady do 10 mb ,kończy mi się umowa i zastanawiam się nad zmianą może na lte. Czy ktoś korzysta z domowego lte ,i jak to działa?
Ja aktualnie korzystam z Nerwostrady, ale mam ich już dość. Mieszkam na osiedlu Wierzeje i słyszałem, że ma ponoć Toya oferować swoje usługi na Wierzejach. Podobno na wiosnę mają ruszyć prace w tym kierunku. Ma ktoś jakieś szersze info na ten temat :) ?
Zapytam wszystkich zorientowanych, bo też jestem na etapie poszukiwania internetu czy ktoś posiada i jak się sprawuje internet z Add-Net. Dzwoniłem na infolinie ich ale to zupełna porażka, Pani ma takie informacje jak ja po minucie czytania ich strony, ale ona siedzi gdzieś (po numerze kierunkowym) w Warszawie choć firma z Wrocławia (dziwne) i nie ma pojęcia o naszym mieście. Dlatego proszę o opinie i ewentualnie kontakt do ich instalatorów.
Symbol Polski walczącej zobowiązuje ciebie do wyjątkowej staranności, więc będę się wzorcowo przyglądał, jak wyjątkowy Polak dba o nasz kraj.
Pozostają Ci tylko dostarczyciele miejscowi z Polskim kapitałem, nie żadne UPC, nie Orange tylko polskie. Pamiętaj Symbol niepodległości i walki to nie pokemony.
Przeczytaj jeszcze raz mój post nic takiego nie napisałem o wspieraniu obcego kapitału, tylko jaki jest net na osiedlu Mickiewicza. Lubisz tykać się szczegółów.;)
@zxc
Dzięki za odpowiedź, szkoda że na najstarszym osiedlu Piotrkowa jest tak słabo rozwinięta sieć interetowa. :p Więc np. Mokadi z Moszczenicy również nie podziała? :(
Zosia, to pan właściciel Webringa, Mariusz B.
Narodowiec niestety na naszym osiedlu mickiewicza zadnej stałki procz nerwostrady nie podłączysz..
Toya wybudowała tu kawałki sieci, ale tylko na niektórych ulicach i nie wszędzie.. Z nerwostradą też może być problem, ponieważ jest tu bardzo stara sieć telefoniczna, i raczej odradzam.. Z radiówek też nic dobrego nie ma..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!