metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~wasz pełowski sen13.04.2016 14:42

znacie jakieś zakłady pracy w piotrkowie które nie zdążyły zniszczyć urzędasy z peło w piotrkowie bo przez 8 lat nie sprowadzili do piotrkowa ani jednego porządnego miejsca pracy tylko pozwolili zbudować PONAD 21 MARKETÓW I POSTAWILI KILKANAŚCIE HAL MAGAZYNOWYCH....

roman ~roman (Gość)20.04.2016 09:01

Niestety nie jestem upoważniony do ujawniania takich informacji. Na pewno tak jednak jest, oprócz tego ma pakiet medyczny, służbowe auto do użytku prywatnego i podobne bonusy. Rzecz jasna jest w grupie senior menagerów. Ale podaję tylko przykład, że magazyny to również i takie stanowiska i takie zarobki.

cytat

zdzichu ~zdzichu (Gość)20.04.2016 05:29

Roman podaj nazwę i stanowisko tego magazynu gdzie ta twoja znajoma zarabia 10tys. ?

cytat

~PT ~~PT (Gość)18.04.2016 19:23

xXx (Gość) - słyszałeś że dzwonią, tylko nie wiesz gdzie. http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Haering-zwolnil-60-osob,1824 - sprawa dotyczy roku 2009.

cytat

roman ~roman (Gość)18.04.2016 13:49

Bzdury, bzdury. Nie wiem gdzie wyczytałeś, że Haering ma zamknąć zakład, skoro koszt produkcji tutaj ma dużo niższy niż w Bubsheim. Niedawno się rozbudował, więc tym bardziej nie mają takiego zamiaru. W marketach czy magazynach pensje są wyższe niż podajesz. Sama Biedronka opublikowała niedawno listy wynagrodzeń i wcale tak źle tam nie płacą. Swoją drogą mój kolega w magazynach zarabia ok. 4-5 tyś., moja znajoma w innych ma prawie 10 tyś.. Więc nie bredźcie malkontenci, że tylko praca za 1350 zł. jest.
Co do strefy w Kleszczowie. Każda gmina marzy o tym by mieć taki budżet jak oni. Ich stać na to by dać komuś ulgi podatkowe, na preferencyjnych warunkach sprzedać ziemię itd.

cytat

artur.popiel.9 artur.popiel.917.04.2016 22:05

Brakuje tylko o twoim opisie syfu i rzeżączki...Takie teksty to możesz wciskać ludziom którzy najdalej zapędzają się do kościoła albo do biedronki...Hearing wybudował potężne zaplecze, daje pracę młodzieży żeby kiedyś pracowała na twoją emeryturę, żebyś nie musiał ze śmietnika pisać na epiotrkow. Trzeba pojechać do strefy Kleszczowskiej, zobaczyć walcownie aluminium, pojechać do strefy Radomskiej i zadac sobie zajebiście ważne pytanie czyja to wina , że w PT nic nie ma. Nikt nie będzie trzymał nawet jednego człowieka jeśli ten na niego nie zapracuje, no chyba, że obecna władza sprawi jakiś cud i bałtyk rozstąpi się i będzie można przejść po dni morza do Szwecji. Zapomnieliście jak w sklepach nic nie było, jak chleba brakowało już po 10 godzinie, a zakładów było skolko godno, jak trzeba było mordę trzymać na kłódkę ? Obyście nie musieli opłatki zajadać, a winnego szukać na Marsie.

cytat

xXx ~xXx (Gość)17.04.2016 20:45

tak na marginesie jakiś tam hering czy ktoś tam ostatni zwolnił 60 osób a jego synego planuje zamknąć zakład w ptb do tego mbel nie wypłaca ludziom wypłat do tego fmg pioma można powiedzieć została zlikwidowana , huty szkła , octownia np na 3maja tez i inne firmy POZOSTAŁY MARKETY I HALE MAGAZYNOWE DFLA POLAKÓW I ROBIENIE ZAKUPÓW W MARKETACH I PRACA W KORPORACJACH POCZYTAJ MOŻE CHOPTASIU ttid zanim podejmiesz pierwszą prace dzieciaczku albo rób sobie w jakimś markecie albo magazaynie za 1350zł dla piotrkowiaczków ja mam q5tke ale nie siedze przed komuterem i nie pieprzę głupot tylko pracuje i stać mnie na wiele szkoda ze na forum nie można dodawać zdjęć to bym dodał parę gę z urzędu za czasów peło...............

cytat

Mcler ~Mcler (Gość)17.04.2016 12:37

A które zostały zniszczone niby ? Szkoda czytać wypocin kogoś kto nie ma nic do powiedzenia. Jeśli uważasz że tak dużo firm z Piotrkowa padło to wymieniaj nazwy. Skoro twierdzisz, że jest ich tak dużo to nie powinieneś mieć problemu by wymienić kilka. I dlaczego twierdzisz, że np. magazyny to coś złego ? Przecież dają pracę wielu osobom. Rozwijają się też inne firmy. Np. Haering zwiększa zatrudnienie. Bezrobocie w Piotrkowie spada, więc to jest najlepszy wskaźnik, który zresztą pokazuje, że pitolisz farmazony.

cytat

artur.popiel.9 artur.popiel.913.04.2016 22:40

Wolno się uczysz, wcale nie czytasz, zamiast do Smoleńska wybrać się do Katynia. Tam kwitła przyjaźń Polsko-Radziecka...

cytat

wasz pełowski sen ~wasz pełowski sen (Gość)13.04.2016 22:37

bliżej nam polaczkom do ruskich niż do lewackiego zachodu nie udawajmy że jesteśmy na zachodzie tylko na wschodzie.....

cytat

artur.popiel.9 artur.popiel.913.04.2016 22:27

Tak tak zakład nie powstał, ale teraz będą powstawać...Kamieniołomy, domy modlitwy, drapacze chmur, drapacze tyłków, a jak Unia Europejska splajtuje to kacapy wybudują sobie drogę do Obwodu Kaliningradzkiego i będziecie przy drodze sprzedawać jagody i grzyby.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat