metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~MariuszM04.04.2013 17:52

Co myślicie o założeniu drużyny futbolu amerykańskiego w Piotrkowie? Sport ten staje sie coraz popularniejszy w Polsce.
Niedawno założono taką drużynę w Kielcach.
Nie słyszeliście a żeby ktoś myślał już nad tym u nas?
powiedzcie co myślicie o tym

MmM ~MmM (Gość)18.04.2013 20:31

W kielcach mysleli podobnie i zamiast 3 czy 4 sponsorów którzy właduja w to grubą kase zorganizowali sobie dziesiąt z mniejszym wkładem

cytat

ptb ~ptb (Gość)17.04.2013 14:29

Dobrze każdy z nas wie,że ani futbol amerykański ani rugby nie odniesie w Piotrkowie sukcesu :/

cytat

jajaja jajaja16.04.2013 22:28

Czemu futbol amerykański? Mamy przecież ligę rugby i niezłe wyniki reprezentacji Polski!
http://www.rugby.info.pl/

cytat

ptb ~ptb (Gość)09.04.2013 20:30

Ze sponsorami na początku by było ciężko,ludzie mało wiedzą na temat tego sportu i ciekawe kto chciał by włożyć grube tysiące na amatorów???Chciał bym by ten pomysł wypali i by powstała taka drużyna ale są niskie a nawet bardzo niskie szanse :/

cytat

Gośća ~Gośća (Gość)08.04.2013 13:45

Mimo,że nie znam się na tym to pomysł fajny i uważam, że powinna taka drużyna powstać !
Chętnie bym na taki mecz poszedł z ciekawości, a jak poziom był by dobry to samo sięruszy.

cytat

MmM ~MmM (Gość)08.04.2013 00:25

Przydałby się ktoś ogarnięty kto by to pociągnął z pomysłem i z głową. Organizacja sponsorów itp.
Bo z rekrutacją zawodników nie byłoby problemu

cytat

ptb ~ptb (Gość)04.04.2013 19:58

Też jestem za ale kiedyś taki pomysł nie wypalił,może tym razem by się udało ale potrzebne jest trochę osób ;D

cytat

halo ~halo (Gość)04.04.2013 18:10

Jestem ZA. Zwłaszcza, jak na czele drużyny stanie Błaszczyński.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat