metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~MariuszM04.04.2013 17:52

Co myślicie o założeniu drużyny futbolu amerykańskiego w Piotrkowie? Sport ten staje sie coraz popularniejszy w Polsce.
Niedawno założono taką drużynę w Kielcach.
Nie słyszeliście a żeby ktoś myślał już nad tym u nas?
powiedzcie co myślicie o tym

ptb ~ptb (Gość)03.06.2013 18:39

Przegapiłem trening :/ dawno nie odwiedzałem forum.Czy będzie następny trening i czy macie fanpage na facebook-u??

cytat

ptb ~ptb (Gość)03.06.2013 18:33

Kiedy odbędzie się następny trening bo ten przegapiłem?? :/

cytat

piechur ~piechur (Gość)29.05.2013 15:23

zapraszamy na treningi rugby w sobote o 12 na boisku ujk.

cytat

Michał ~Michał (Gość)29.05.2013 15:19

Witam. Organizujemy treningi Rugby. Zeby grac w turniejach potrzebujemy 15 osob.wtedy oficjalnie powstanie zespol. Zapraszamy wszystkich na treningi na boisku za ujk w soboty kolo 12.

https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fziemiapiotrkowska.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F05%2Fstrona-18.pdf&h=SAQHMZdFi

cytat

timig timig24.05.2013 13:30

czasami widzę jak jakieś chłopaki się na boisku na Akademii Świętokrzyskiej przytulają niby pod pretekstem podawania jajowatej piłki (żart) ale zupełnie nie wiem w jakie dni i godziny... może jakiś zalążek drużyny już jest?

Trzymam kciuki za pomysł

cytat

zxc ~zxc (Gość)23.05.2013 15:32

"aaa" napisał(a):
Dlaczego trudny?

Bo ludzie nie dają kasy od tak, tym bardziej w tych czasach. Poza tym znalezienie odpowiedniej liczby chętnych, miejsca gdzie można by trenować to nie takie chop siup, dlatego jest to bardzo trudne nazwijmy to przedsięwzięcie.

cytat

ptb ~ptb (Gość)16.05.2013 18:45

Jeżeli to wypali masz już jednego zawodnika :D

cytat

aaa ~aaa (Gość)14.05.2013 13:20

Dlaczego trudny?
Skoro znajdzie na razie ludzi do gry amatorskiej i założą klub.
to już droga otwarta by szukać sponsorów w mieście.
20 firm jak da po 100zł to już jest kapitał 2 tys. na funkcjonowanie.

Warto zrobić stronę www od razu.
Dać zakładę sponsorzy, galerię i filmy. Wrzucać nagrania z spotkań lub urywki.
Rozwijać pozycjonowanie i dać sponsorom efekty tych działań.

cytat

CockS CockS14.05.2013 10:24

Bardzo ciekawy pomysł, co prawda zapewne trudny do zrealizowania, ale jak ktoś by miał głowę, chęci, i gadane to może i by się to udało

cytat

Piotr ~Piotr (Gość)22.04.2013 13:08

Wolny kraj podobno. Jak masz tylko i ochotę to zakładaj nawet drużynę A. Tak serio jak masz chęć to działaj. Wiele osób ma jakies hobby i próbuje się w nim spełniać. Nie widzę powodu dlaczego miałbys sobie takiej drużyny nie próbować kompletować z osobami o podobnych zapatrywniach. Życzę powodzenia.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat