metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Tomasz17.12.2015 17:58

W jednej z biedronek na terenie naszego miasta pracuje bardzo nie miła osoba, a do tego wszystkiego jest zastępcą kierownika. Już pare razy byłem świadkiem zachowania tej Pani i jest ono karygodne co do klientów, już nie wspominając o pracownikach. Z tego co widziałem to to o co ją poproszą ti z ust tej Pani leci taka łacina podwórkowa, że uszy więdna. Ja się tylko dziwie szefom tej marki że zatrudniają takie osoby,które odstraszają do zakupów zamiast zachęcać. Zgroza!!!!!!

nowy ~nowy (Gość)28.12.2015 19:42

Wcale tak mało tam nie zarabiają tylko trzeba zgłaszać takie sprawy do inspektora pracy . Zawsze można znaleźć inną pracę

cytat

Janka Janka28.12.2015 12:49

Niestety również spotkałam się z mało kulturalnymi pracownikami biedronki. To chyba w myśl zasady- jaka płaca taka praca...

cytat

Marcin ~Marcin (Gość)27.12.2015 21:16

dziękuję bardzo za podany numer pozdrawiam :)

cytat

karol ~karol (Gość)22.12.2015 21:39

prosze o numer telefonu do dyrekcji społem

cytat

prawnik ~prawnik (Gość)21.12.2015 13:02

To trzeba tej pani zapytać czy wie co to jest mobbing w pracy i czy wie że to jest karalne a Tomasz może być świadkiem w sprawie .

cytat

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)21.12.2015 09:04

W takim wypadku skoro byłeś świadkiem, prosi się o podanie nr identyfikatora taj pani i sprawę zgłasza się do dyrekcji a nie roztrząsa na forum - to i tak nic nie da.

cytat

Ania ~Ania (Gość)20.12.2015 17:33

Nie wiem czy chodziło o tą biedronke, ale na Wolborskiej jest taka kierowniczka co jak jej mine się zobaczy to strach o co pytać bo też jest nie miła.

cytat

benek ~benek (Gość)19.12.2015 23:29

Tak, to prawda Tomasz. Byłem świadkiem takiego zachowania - to w Biedronce na Sulejowskiej niedaleko Lidla. Podła kobieta z niej.

cytat

marcin ~marcin (Gość)18.12.2015 18:09

jest tez niemiła pani w sklepie przy przychodni na dmowskiego

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat