W jednej z biedronek na terenie naszego miasta pracuje bardzo nie miła osoba, a do tego wszystkiego jest zastępcą kierownika. Już pare razy byłem świadkiem zachowania tej Pani i jest ono karygodne co do klientów, już nie wspominając o pracownikach. Z tego co widziałem to to o co ją poproszą ti z ust tej Pani leci taka łacina podwórkowa, że uszy więdna. Ja się tylko dziwie szefom tej marki że zatrudniają takie osoby,które odstraszają do zakupów zamiast zachęcać. Zgroza!!!!!!
A który to sklep?
Nagraj to telefonem i wrzuć np. na youtube.
Tak, to prawda Tomasz. Byłem świadkiem takiego zachowania - to w Biedronce na Sulejowskiej niedaleko Lidla. Podła kobieta z niej.
Nie wiem czy chodziło o tą biedronke, ale na Wolborskiej jest taka kierowniczka co jak jej mine się zobaczy to strach o co pytać bo też jest nie miła.
W takim wypadku skoro byłeś świadkiem, prosi się o podanie nr identyfikatora taj pani i sprawę zgłasza się do dyrekcji a nie roztrząsa na forum - to i tak nic nie da.
To trzeba tej pani zapytać czy wie co to jest mobbing w pracy i czy wie że to jest karalne a Tomasz może być świadkiem w sprawie .
Niestety również spotkałam się z mało kulturalnymi pracownikami biedronki. To chyba w myśl zasady- jaka płaca taka praca...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!