metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Piotrkowianin nie koniecznie dumny...26.01.2016 15:10

Mam pytanie. Dlaczego nigdzie nie ma wzmianki o tym jak wczoraj na ul Słowackiego obok mcdonalda rozłożyła się MZKa? Całe podwozie zostało za autobusem. Śmiesznie to wyglądało, ale i tez przerażająco. W dodatku kierowca zbytnio pasażerami się nie przejął. martwił się o własny tyłek. A jak wiadomo panika była. Żałuję bardzo, że nie zrobiłem nawet jednego zdjęcia. Ale pewnie i tak by mi nikt go nie przepuścił, bo wstyd. Niech się wszyscy dowiedzą jakie extra autobusy posiada miasto Piotrków. Brawo Panie Prezydencie. Ukłon.

lolek ~lolek (Gość)28.01.2016 20:58

Jaki ty jesteś pacan może jeszcze siedzenia leżały z tylu. Durniu czym chciałeś zabłysnąć autobus się popsuł wal napędowy nic innego a zdjęcia nie zrobiłeś bo co miałbyś zrobić nic.

cytat

rada nadzorcza ~rada nadzorcza (Gość)28.01.2016 08:35

Może członek rady nadzorczej Zbigniew Włodarczyk by się do tego odniósł (od Chojniaka) albo inny członek Piotr Grabowski z PISu.

cytat

Zanzi Zanzi28.01.2016 08:09

Dziwi mnie, że nadal nigdzie o tym nie ma żadnej informacji. To takie nieistotne widocznie dla władz ;)

cytat

ares1 ares126.01.2016 21:54

Trąba jesteś taka okazja i zero fotek :(((

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat