metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Piotrkowianin nie koniecznie dumny...26.01.2016 15:10

Mam pytanie. Dlaczego nigdzie nie ma wzmianki o tym jak wczoraj na ul Słowackiego obok mcdonalda rozłożyła się MZKa? Całe podwozie zostało za autobusem. Śmiesznie to wyglądało, ale i tez przerażająco. W dodatku kierowca zbytnio pasażerami się nie przejął. martwił się o własny tyłek. A jak wiadomo panika była. Żałuję bardzo, że nie zrobiłem nawet jednego zdjęcia. Ale pewnie i tak by mi nikt go nie przepuścił, bo wstyd. Niech się wszyscy dowiedzą jakie extra autobusy posiada miasto Piotrków. Brawo Panie Prezydencie. Ukłon.

ares1 ares126.01.2016 21:54

Trąba jesteś taka okazja i zero fotek :(((

cytat

Zanzi Zanzi28.01.2016 08:09

Dziwi mnie, że nadal nigdzie o tym nie ma żadnej informacji. To takie nieistotne widocznie dla władz ;)

cytat

rada nadzorcza ~rada nadzorcza (Gość)28.01.2016 08:35

Może członek rady nadzorczej Zbigniew Włodarczyk by się do tego odniósł (od Chojniaka) albo inny członek Piotr Grabowski z PISu.

cytat

lolek ~lolek (Gość)28.01.2016 20:58

Jaki ty jesteś pacan może jeszcze siedzenia leżały z tylu. Durniu czym chciałeś zabłysnąć autobus się popsuł wal napędowy nic innego a zdjęcia nie zrobiłeś bo co miałbyś zrobić nic.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat