ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Kuchnia francuska w restauracji "Miód i Wino"

Wtorek, 20 marca 2018
Restauracja „Miód i Wino” w hotelu Podklasztorze już po raz drugi bierze udział w elitarnym wydarzeniu Goût de France / Good France. To dzień, w którym na pięciu kontynentach obchodzone jest święto francuskiej gastronomii.

Ładuję galerię...

Już od środy 21.03 aż do końca tygodnia w Restauracji „Miód i Wino” czekać na Gości będzie specjalna karta menu z propozycjami dań francuskiej kuchni.

 

Zapewne większość z Państwa słyszała o narodowych potrawach z Francji. Kuchnia ta nie jest jednak w naszym regionie tak popularna jak włoska lub hiszpańska.


Jest to więc wyjątkowa okazja aby wypróbować dania z wyśmienitego francuskiego menu.

Szef Kuchni Krzysztof Pawłowski szczególnie poleca świeże ostrygi z sosem cytrynowo- pietruszkowym. Ponadto można będzie skosztować jagnięciny i tradycyjnych francuskich serów.

 

Serdecznie zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem tel. 695 320 485.

 

Hotel Podklasztorze

Sulejów, ul. ul. Władysława Jagiełły 1

www.hotelpodklasztorze.pl

 


Zainteresował temat?

2

0


Zobacz również

reklama
reklama
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat