Kolejnych już powołują do wojska ;)
Wysłać polityków którzy tak pięknie namawiali Ukraińców do rewolucji i obalenia prezydenta. Teraz coś nabrali wody w mordy.
Komandosi z wykałaczkami jadą straszyć rosyjskiego niedźwiedzia. Z Rosją powinniśmy mieć bardzo dobre stosunki a nie wojować. Nikt Polsce nie pomoże a to może się skończyć jak we wrześniu 1939 roku. Tusk cały czas szuka pretekstu by Polakom Putin nabił guza.
Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com/
Też tak mówili jak w Warszawie trwało powstanie...
Proponuję od tego bagna trzmać się daleko. Ale kto mnie tam będzie słuchać. Najwięksi polscy "wizjonerzy" jadą uzdrawiać Europę. Ale mnie interesuje zima i ile zapłacę za gaz i energię elektryczną. Ot, mam takie małe potrzeby..
ale miejscówke na te ćwiczenia znaleźli... od razu mogli do Afganistanu sobie jechać pocwiczyć przecież co to za różnica.
Też jestem tego samego zdania. I to z wielu istotnych względów. Niestety wszystko spieprzono po 1989 roku - co nam szkodziło zachowywać dobre stosunki z sąsiadem? Tymczasem wykonano pełny zwrot na Zachód, na Wschód wykręcając się dupą. Ani to nie było grzeczne, ani mądre...
Nie bój żaby. Durny naród zapewni tym nieudacznym politykom kolejną kadencję przy korycie. Wszak demokracja to rządy hien nad osłami. Osły słyną z wytrzymałości (dużo już do tej pory wytrzymały, co nie?) i z iście oślim uporem przy urnach wybierają zachowanie status quo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!