Znalazłem kolejne bezczelne kłamstwo Pobożnego i jego ekipy "fahofcuf": http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto-t70/aktualnosci-a75/prochnika-i-sienkiewicza-czekaja-na-gazownie-r8036
Ul. Sienkiewicza wyremontowano w 2016 r. ,a ul. Próchnika zapomnieli. Teraz jeszcze piszą, że to wina radnych z PiS-u i RdZP, którzy na ostatniej sesji odrzucili proponowane zmiany w budżecie m.in, na remont ul. Próchnika na odcinku od ul. Piastowskiej do ul. Żeromskiego.
Zapraszam na ulice Poprzeczna stara Wierzbowa. Dojazd do PUP wysmienity. To taka wizytowka miasta!
Ja proponuje zerwac i polozyc nowa nawierzchnie na całym odcinku ul Łódzkiej pod kwaterom Prezydenta miasta bo reszta miasta jest malo istotna. W koncu sluzbowy Peugeot musi miec gdzie parkowac
Dużo łatwiej bylo by wymienić drogi które nie wymagają remontu . Dobrym pomysłem bylo by zwrot kosztow naprawy zawieszenia przez miasto :
A Wojska Polskiego od Kauflandu aż do wiaduktu w stronę Grabicy/Szydłowa to cisza.. co z tego że to jedna z dróg wjazdowych do miasta. Przywitajmy gości dziurawym Piotrkowem
Może, jak samochód z prezydentem PL wpadnie w jakąś dziurę to coś naprawią. Swoją drogą, to na wojpolu od PKP do POW ładnie zapadają się studzienki. Brawo drogowcy!
w remoncie ulic to pierwszeństwo powinna mieć rakowska do logistycznej przecież tam jest istny koszmar, dziury te same łatane dziesięć razy w roku ,ruch tam jest bardzo duży i powinni to sfrezować i nową nawierzchnie wylać jak na krajowej 91 i był by spokój na jakiś czas .
Dziurawych ulic przybywa. Zobaczcie jak wygląda obecnie ul Dmowskiego. Masakra jakaś.
Dobrze wiedzieć, że jedno z bardziej kolizyjnych skrzyżowań w Piotrkowie to rondo :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!