Tak tutaj piszecie jaki to Chojniak jest zły i niedobry, a ja mam pytanie gdzie wszyscy krytycy władzy pana Krzysia byli jak było referendum w sprawie odwołania jaśnie wielmożnego pobożnego??
kolejna biedronka lub inne tego typu ustrojstwo wybudują bo tylko to władza w naszym mieście umie !!! dziękujemy
Czekamy na ostatni peformams w hawanie panie Gajda.
Niech pan wreszcie pokaże całemu światu swój talent
Ja swoje posty kończę zawsze tak ,Stop komunie ! A wam lewakom podszywającym się pod mój nick prędzej by łapa uschła niż byście tak napisali.Wiadomo które posty są wasze a które moje.Stop komunie !
Taaa, takie kino ukochane, że zapomniane...teraz wszyscy biadolą bo Hawana do zburzenia.eh....
mnie zastanawia jakim cudem stac bylo kogos na kupno tego typu obiektu z gruntem w centrum miasta , kogos kto ma niespełna 30 lat i po 2500zł udziałów w firmie ktora istnieje od 2 lat!!!!
Stare Miasto praktycznie rozebrane, Hawana także, jeszcze tylko Europa a na końcu wieża ciśnień bo ta kawiarnia raczej nie dojdzie do skutku. Pozostanie sprzedaż a później rozbiórka. O Piotrkowie w końcu wszyscy zapomną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!