Szczury to osobny temat, w wieżowcu przy spółdzielni na Słowackiego szczury są wszechobecne!
To co? We wrześniu nie mogę robić wymiany mebli w sektorze I, bo jaśnie wielmożna firma śmieciowa nie przyjedzie po wersalkę?? Chyba komuś słońce przygrzało.
"Więcej informacji na stronie www.zdium-piotrkow.pl w zakładce „Gospodarka odpadami w Piotrkowie Trybunalskim”." Ta strona to jakaś tragedia jest, chyba uczeń gimnazjum robił.
Urzednicy mysla ,ze ludzie maja swój transport i zawioza gdzie trzeba nic bardziej mylnego i co mamy na plecach nosiś .Płacić haracz trzeba pod przymusem a odebrac nie ma kto wiec niech leży sobie to gdzie chce
Lubisz szczury? Twój mebel, Twój problem! A stojąc koło śmietnika to już nie jest Twój problem tylko wszystkich! Cwaniaczku. Jak wyrzucałem starą wersalkę rozkręciłem połamałem i poprułem ją na części pierwsze. Bez problemu zmieściła się w pojemniku na śmieci!!!!!!!!!!!!!!!
Znając "pracowitość" facecików z Juko, to pewnie nawet nie zabiorą wystawionych wielkogabarytowych rzeczy...Ta rozpiska to raczej fikcja ;)
Za wywóz śmieci płaci sie krocie i jeszcze ludzie mają sami je wywozić śmiech na sali. A firmy w piotrkowie to wielka porażka
O Piotrkowie Tryb. trąbi a w radio i to nie piotrkowskim że o 50 % wzrosły opłaty z awywóz śmieci że to największe podwyżki w całej Polsce - dlatego WYRZUCAMY WSZYSTKO.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!