To nic nowego i specjalnie tak lataja żeby za pare mies. znowu to samo zrobic i zarobić
W maju 2013 r. podczas łatania tej ulicy drogowcy sfrezowany stary asfalt wysypali na trawnik po prawej stronie i do tej pory go nie sprzątnęli. Widać to na środku prawej krawędzi zdjęcia nr 1. Nieładnie!
05.2013:
07.2013:
06.2014:
Hahahahaha,k...wa,to się nadaje do teleexpresu.
Jaka władza,takie drogi
Póki co, to jakoś nie mogą zginąć: brakoróbstwo, fuszerka i tandeta. A szkoda.
a w dodatku włazy studzienek pozapadane po 5 cm.,koła idzie pourywać.
Kiedyś zatrzymali mnie chłopaki z policji z jazde "slalomem",wytłumaczyłem im ,że nikt nie odda mi kasy za uszkodzone zawieszenie,zaśmiali sie tylko i oddali papiery.
Polska to już dawno zginęła a my tylko egzystujemy. Znaczy się mamy za mało by żyć a za dużo by umrzeć. W sądzie polskim znajdziesz wszystko tylko nie prawo. Bieg po życie kiedy zostajesz bez pracy w piątek. Na mojej stronie.
Redakcja powinna zmienić tytuł.
Nawiązanie do hymnu w ten sposób?????
Jako Polak czuję się obrażony.
Jeśli to piszesz,nie czujesz się polakiem. Twój wybór. Ale ja czuję się polakiem. Słowa hymnu "Póki my żyjemy" to wyraz nadziei i słowa obowiązku, dla mnie świętego. Więc proszę, nie obrażaj mojej Ojczyzny, mojego narodu, w końcu, nie obrażaj mnie!
Przepraszam że nie czuję się takim Polakiem jak Tusk, Rostowski, Kaczyński, Bartoszewski etc. etc. No a że Ty takim Polakiem jesteś to Twój wybór. Widocznie Ty z tych prawdziwych Polaków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!