No cóz, statek tonie i .....................Żałosne ale i takie prawdziwe i naturalne.
jest sposób na ponowny awans do superligi , opodatkować biedronki a jest ich chyba już 9 w mieście , zmienić nazwę na " biedronka-zwierzak-munik-piotrkowianin PT , kupić 10 zawodników i za rok znów w elicie
Pożegnanie ekstraklasy w Piotrkowie,już niedługo wiele się wyjaśni....
Ja chciałbym zostać w tym klubie.Nie wiem jednak jaka będzie decyzja działaczy-dodał trener.Zostawcie koniecznie Kamińskiego!To wybitny trener w wielkim klubie.
ten klubik już dawno leży na łopatkach. to jest już koniec piłki ręcznej męskiej w tym mieście- brawo prezesik klubiku.
a za chwilę podobna sytuacja u dziewczyn , kolejny "prezes z bożej łaski" ujawni stan finansów w klubie i ogłosi jego upadłośc lub szybkie dofinansowanie z kasy miasta , w innym przypadku ucieknie rezta dziewczyn i za rok też będzie spadek
Szkoda tego sezonu. Tak z perspiektywy to moim zdaniem miały na to wpływ nie rozważne ruchy z trenerem/trenerami ; no i trochę brak wyczucia przy konpletowaniu drużyny. W Kiperze na początku sezonu na 1 grał Laskowski i wchodził Matiuk. Dla Laskowskiego nie ta pozycja do gry, nie czuł tu się dobrze i nie rozgrywał dobrze ; a Matiuk też nie rozgrywał tak jak od niego oczekiwano. Dopiero po kilku meczach Maciek zaczął grać na 1 jako pierwszy, to było to ; rozgrywał szybko, grał w kołem i potrafił też dobrze rzucić. Należało od początku grać z Pilitowskim na rozegraniu, ale pewno Dropek i jego doradcy nie mogli się na to zdecydować i dopiero kontuzje i brak formy w/w to spowodowały (a propo pozbycie się Piórkowskiego, który w poprzednim sezonie wchodził na 1 tez nie było dobre, a wJurandzie grał pierwsze skrzypce i Ciechanów awansował do Superligi). Nie chcę oceniac poszczególnych zawodników, ale tak w ogólności to bardzo słaby sezon miał Płócienniczak,a pozostali rozgrywający boczni nie grali na miarę swoich mozliwości i oczekiwań.
Tak myślę,ze jak w tym sezonie awansował z 1 ligi Jurand Ciechanów, to miejmy nadzieję,że uda to sie naszym chłopakom w przyszłym sezonie. Duża w tym rola będzie teraz przy ustalaniu ram organizacyjnych i składu zespołu. Trzymam kciuki za działaczy, bo teraz piłka jest po ich stronie.
Teraz czas dla was działacze,zbudujcie zespół z powrotem na ekstraklasę,odpowiednio wysoki budżet i trenera z nazwiskiem.Kamiński wracaj do Tomaszowa do pracy z dziećmi!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!