Lukasz jest rekordzistą Europy i najlepszym ciężarówek młodego pokolenia. Taki jest fakt był na kontroli i jak widać do tej pory nic nie przyszło. Czyli by czysty. Hejterzy zazdrość wam nic nie da tylko maskujecie swoja nieudolność. Siedź cie cały dzień przy komputerze a dużo osiągnięcie nieudacznicy:D
Kontrola antydopingowa była, na której byłem i nikt mi nic nie dyktował
Ciężko trenowałem żeby osiągnąć ten wynik mam dopiero 15 lat i NIGDY nie zamierzam brać Zakazanych substancji Nie wiem ten komentarz wynika z zazdrości? Pozdrawiam i dziękuję Wszystkim którzy trzymali za mnie kciuki ☺☺💪
bbb- najpierw się zastanów co chcesz napisać. Ludzka zazdrość nie zna granic . A jeżeli mu zazdroscisz to sam wystartuj i wtedy zobaczymy ... powodzenia
Ale Zielińscy mówili to samo i nikt im nie zazdrościł tylko współczuł, że uprawiają taki sport w którym inaczej się nie da tylko trzeba brać to co jeszcze jest nie zakazane.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!