Prawdę wam powiem coraz mniej ludzi ma szansę żyć normalnie z pracy wiem po sobie jak za 100 złoty aktualnie robie zakupy które całkiem niedawno kosztowały 60 zł
Dlatego jestem za karą śmierci. Takie jednostki "ludzkie" nie są potrzebne społeczeństwu.
41-letni Mieszkaniec Brzezin chciał być lokalnym bohaterem a dał zarobić firmie pogrzebowej, może będzie to sygnał dla innych pseudo bohaterów że od ganiania przestępców i bicia kobiet jest policja
kiedyś ,milicjant szedł bez broni ,sam i szemrane towarzystwo w pas się mu kłaniało ,teraz broń ,kamizelki ,wieloosobowe patrole i ,,,,,, brak strachu ,brak szacunku , czy nie czas na zmianę prawa i podejscia do bandziorów ?
Pracowałem kiedyś, jeszcze za komuny, ze starszym gościem, który pamiętał czasy przedwojenne i opowiadał, że w Piotrkowie było sporo oprychów, ale jak na ulicy pojawił się policjant, to wszyscy uciekali gdzie pieprz rośnie, bo się zwyczajnie bali! Można było za byle co dostać pałą, albo trafić do policyjnego aresztu. Nie było cackania się z bandziorami. Teraz jeśli policjant by uderzył jakiegoś złamanasa, to sam by stanął przed prokuratorem... No i to między innymi dlatego jest taki syf! Nie ma szacunku, nie ma respektu, łobuzy robią, co chcą...
Czyja to wina ,że do takich zdarzeń dochodzi tu winni są politycy zachciało się majstrować przy ustawie o zdrowiu psychiczny wiec mamy tego skutki. Osoba chora uważa ,ze jest zdrowa i jak sama nie chce się leczyć to nikt jej do tego zmusić nie może więc teraz mamy takich psycholi co latają z nożami po ulicach lub innym narzędziem i giną przypadkowe osoby. Dopiero jak sie coś poważnego stanie to dopiero larum jaki to niebezpieczny bandyta tylko państwo jak by leczyło takie osoby to takich sytuacji by nie było.
Dziś nawet rodzina chorego nie może nic zrobić by leczyć osobę chorą puki nie cofną tych durnych przepisów to tak będzie dalej
Oby mu d.....li w pierdlu, tak, żeby jeździł na wózku. Droga redakcjo proszę nie kasować tego komentarza, toż to szczera prawda, nie ma co bronić zwyrodnialca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!