W sklepach pieczywo bułki część osób wybiera nie zakładając rękawiczki - nikt na to nie zwraca uwagi - ani inni klienci ani obsługa - reagujmy
A co z Centrum Handlowym Ptak ?Tam jest mieszanka międzynarodowa ...
Tylko się zastanów z jaką ilością ludzi ma kontakt taki kierowca. Myślę że z ok. 15-20 osobami tygodniowo. A popatrz ile osób było na feriach we Włoszech, Szwajcarii, Francji oraz Niemczech. Jakby Polska gór nie miała. Trzeba się popisać na Instagramie. I to przeważnie te osoby przywiozły koronawirusa do PL.
Ludzie mają w czterech literach ostrzeżenia spacerują po sklepach bo akurat teraz pilnie potrzebują legginsów, nową torebkę czy bieliznę. Mamusie uczą teraz jeździć dzieci na rolkach. Tacy ludzie są skrajnie nie odpowiedzialni.
Przez tego gościa już parę osób w mojej okolicy ma kwarantannę, a w między czasie te osoby chodziły do szkoły więc kółko się kręci i coraz więcej osób będzie chore
Cały czas się widzi i słyszy że mężowie zjeżdżają z zagranicy do Piotrkowa i co z takimi osobami założę się że nie odbywają kwarantanny
A mnie intryguje coś innego. Wszędzie podaje się liczbę potwierdzonych przypadków i liczbę hospitalizowanych z podejrzeniem koronawirusa (hospitalizowanych ponad 500 a potwierdzonych 84). Co to znaczy?
Wszystkich frustratów zapraszam do Tomaszowa. Komunikacja - elektryczne samochody, super centrum- elegancko. TM drugą stolicą województwa. Tylko ten WIRUS !!!!!!!!!!!!! Brrrrrrrr. A w Piotrkowie ludzie tylko pracują i pracują zwłaszcza w tym Haeringu. Co za miasto. Ale ja kocham te nasze Trybunalskie noce. Rynek, Stare Miasto, Mediatekę, osiedle Wyzwolenia i żonę żonę kiedy idę przez miasto nieskażone.
Wszędzie trąbią o ograniczeniu wychodzenia z domu,zamykają centra handlowe żeby ludzie sie w skupiskach nie zbierali...a dziś patrzę -GIEŁDA w najlepsze się kręci,jutro pewnie bazar też będzie bo przecież zapomnieli dodać,że taka forma handlu też powinna być zniesiona na czas kwarantanny.Boże ludzie,choćby rysował nawet nie tłumaczył to i tak nie trafi,nie zdają sobie sprawy kompletnie z powagi sytuacji.A zakażonych nadal przybywa. Ale siłą wyższa...nowy sweter,spodnie,czy cholera wie co jeszcze...może auto z rabatem w ramach stanu zagrożenia-w ten sposób w życiu nie zapanujemy nad rozprzestrzenianiem się tego korona-badziewia.
A Outlet i hale w Rzgowie nadal otwarte przecież to większe skupisko od galerii .Masakra. Mały przedsiębiorca potrafi zamknąć sklep a miliarder naraża ludzi .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!