Bo to jest właśnie województwo łódzkie. Najgorsze w Polsce. Na każdym stanowisku w mieście wojewódzkim brak jest kompetencji!!!
Zlikwidować województwo łódzkie!!!
i przywrócić piotrkowskie.
Niekoniecznie piotrkowskie:)
Mi się marzy województwo dobrze zarządzane, a nasz łódzki grajdołek taki nie jest.
pan z gddkia powiedzał ze ich głownym celem jestbudowa dróg na euro 2012. to gdzie te intensywne budowy trwaja ?? bo nie zauwazyłem chyba.
Żałosne. Rozumiem że pozostałe województwa dróg nie muszą budować a jedynie utrzymują ? Niech sobie pan Zalewski zrobi wycieczkę na Dolny Śląsk lub do Wielkopolski i zobaczy, że nie dość, że remontów jest pełno to jeszcze tam powstaje chyba najwięcej nowych dróg w PL. Ale Łódzkie to takie województwo gdzie nic się nie da, nic się nie udaje a deszcz pada nawet w bezchmurne dni..
Darda jak zwykle głupoty pisze!!!
Po pierwsze primo DK71, a nie 91, a po drugie: Konstantynów Łódzki - Aleksandrów Łódzki.
Aleksandrów to wieś gminna na wschodnich rubieżach powiatu piotrkowskiego - żadna droga krajowa tamtędy nie biegnie.
Ale tylko w uckim mieli taki pomysł aby droga S8 biegła przez RZGÓW a potem dalej od Piotrkowa do Warszawy. Dzięki lodzikowemu lobby bęą śmiać się z nas w całej europie.
A ja już wiem dlaczego u nas remontuje sie 33 km dróg. Bo my mamy już w świetnym stanie i nie trzeba ich remontować.
Brak kompetencji - to hasło urzędów wojewódzkich w Łodzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!