w tym kraju za chwile nic nie będzie można robić. totalny totalitaryzm
Nowy rząd chyba już nie ma pieniędzy bo służby KAS wyruszyły w Polskę i kontrolują wydawanie paragonów w sklepach .Szukają u biednych firm zamiast u bogatych .Kontrolują tych co głosowali na nich w wyborach to zapłata za głosowanie.Przedwczoraj przegłosowali w UE że kwoty powyżej 10 tys euro już tylko bezgotówkowo .W demokratycznym systemie szykują niewolnictwo.
Jeżeli chce komuś wysłać pieniądze w paczce TO MOJA SPRAWA!!!! Nikomu nie wolno otwierać paczek gdyż chroni je tajemnica korespondencji. Było to działanie nieprawne!!!!
Kochane pieniążki przyślijcie rodzice :D to moje, wysłali mi jak byłam 25 lat temu na kolonii. Zguba się znalazła :D gdzie mam się po nią zgłosić? :D
Hahahaha , 46 tys., 4 wypłaty. Za kilka , kilkanaście lat tyle to będzie średnia krajowa.
Może kiedyś to był pieniądz. W tych czasach taka gotówka to mało, może wystarczy na pół taniego auta?
powariowali, co to za kasa? A gdzie zakaz przesłania sobie pieniędzy... to trzeba osobiście zawozić????
Pożyczył od kolegi ,złoży PCC-4 do skarbówki zapłaci 2% podatku i to na tyle.Ale akcja normalnie szok,tylko nie zapomnijcie azorowi parówki dać w nagrodę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!