metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)08.08.2017 22:01

Powinni zrobić tutaj plac zabaw dla dzieci ławeczki i pięknie to zagospodarować. Bo poki co to sa wydawane pieniądze na dbanie o to a i tak to wszystko wyglada nie estetycznie. Ludzie pijacy tam śmiecą !!! Dla bezdomnych sa noclegownie nie musza spać na ławkach !!!

35

Drugi po trzecim ~Drugi po trzecim (Gość)08.08.2017 21:32

Skoro koszty utrzymania skweru mogą za chwilę przekraczać możliwości spółdzielni to mam rozwiązanie w stylu Pana Prezesa: niech cała administracja spółdzielni - z prezesem włącznie - pracuje społecznie, za zwykłe "dziękuję". Wtedy pieniądze na utrzymanie skweru na pewno się znajdą.

73

gość ~gość (Gość)08.08.2017 18:57

Już dawno powinien być tam zrobiony porządny plac zabaw dla dzieci z tego terenu. Jest cień i drzewa. Mogłyby się bawić w fajnym miejscu, a nie na słonecznej patelni. A jeśli byłoby wielu wypoczywających, to pijaczki i tak się wyniosą w odludne miejsce. Fajny teren na wypoczynek????

54

Leszek76 ~Leszek76 (Gość)08.08.2017 18:56

To zlikwidowac lawki z przystankow,i z dworca pkp i pks,bo mozna tam spotkac menelsa.
Aha, czyli niech park gnije i niech nie bedzie niczego bo ja prezez tak chce i mi na reke to jest.

24

97-300 97-300ranga08.08.2017 14:31

Jakie dziadostwo w świecie "prezesów",ludzie bezdomnych przeganiani są z ławek " Nur fur prezesa " a dla kotów każą otwierać okna od piwnic,dziadostwo.Ławki z parku zabierać lokatorom bo kilku pijaczków popija na tych ławkach to himalaje głupoty.Tych "prezesów" po dwóch kadencjach powinno się gnać precz oczywiście po uprzednim skonfrontowaniu stanu majątkowego z dochodami.Żenada.

85

gość ~gość (Gość)08.08.2017 17:00

jest to w slaby sposob pozbycie sie problemu...

43

gość ~gość (Gość)08.08.2017 15:41

Mi się wydaje, że bez ławek jest lepiej można przejść chodnikiem nie bojąc się bo jak były to szemrane towarzystwo tam siedziało. Owszem byłoby fajnie, ale trzeba by powycinac te krzaki i posadzić nowe. Ten skwer wygląda, żeby nie powiedzieć tragicznie komu tam ławki potrzebne chyba petycję napisali pijacy bo ich nogi rozbolaly.

83

gość ~gość (Gość)08.08.2017 15:17

To jeszcze nic.U nas w gminie wycieli przystanki ze względu na pijących i awanturujących Ukraińców.

50

gość ~gość (Gość)08.08.2017 14:47

Trzeba dać znać Szyszce - koleś wyśle harvestera, który w 20 min. wytnie wszystkie drzewa, teren się wybetonuje i gitara!

70

D&D ~D&D (Gość)08.08.2017 14:06

Czas obalić władzę w "barburce"!

54

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat