metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga08.08.2017 14:31

Jakie dziadostwo w świecie "prezesów",ludzie bezdomnych przeganiani są z ławek " Nur fur prezesa " a dla kotów każą otwierać okna od piwnic,dziadostwo.Ławki z parku zabierać lokatorom bo kilku pijaczków popija na tych ławkach to himalaje głupoty.Tych "prezesów" po dwóch kadencjach powinno się gnać precz oczywiście po uprzednim skonfrontowaniu stanu majątkowego z dochodami.Żenada.

85

Leszek76 ~Leszek76 (Gość)08.08.2017 18:56

To zlikwidowac lawki z przystankow,i z dworca pkp i pks,bo mozna tam spotkac menelsa.
Aha, czyli niech park gnije i niech nie bedzie niczego bo ja prezez tak chce i mi na reke to jest.

24

gość ~gość (Gość)08.08.2017 18:57

Już dawno powinien być tam zrobiony porządny plac zabaw dla dzieci z tego terenu. Jest cień i drzewa. Mogłyby się bawić w fajnym miejscu, a nie na słonecznej patelni. A jeśli byłoby wielu wypoczywających, to pijaczki i tak się wyniosą w odludne miejsce. Fajny teren na wypoczynek????

54

Drugi po trzecim ~Drugi po trzecim (Gość)08.08.2017 21:32

Skoro koszty utrzymania skweru mogą za chwilę przekraczać możliwości spółdzielni to mam rozwiązanie w stylu Pana Prezesa: niech cała administracja spółdzielni - z prezesem włącznie - pracuje społecznie, za zwykłe "dziękuję". Wtedy pieniądze na utrzymanie skweru na pewno się znajdą.

73

gość ~gość (Gość)08.08.2017 22:01

Powinni zrobić tutaj plac zabaw dla dzieci ławeczki i pięknie to zagospodarować. Bo poki co to sa wydawane pieniądze na dbanie o to a i tak to wszystko wyglada nie estetycznie. Ludzie pijacy tam śmiecą !!! Dla bezdomnych sa noclegownie nie musza spać na ławkach !!!

35

obserwator ~obserwator (Gość)08.08.2017 15:11

Teraz siedzą na przystanku pod rajskimi jabłuszkami .

101

Pierre Dolevas ~Pierre Dolevas (Gość)09.08.2017 01:03

Cytuję:
Ławki nie służyły wszystkim mieszkańcom, a jedynie grupie osób spożywających alkohol oraz bezdomnych, którzy na nich spali - tłumaczy Stanisław Pietrucha, prezes zarządu spółdzielni, który wydał taką decyzję.

Zatem mieszkańcy bloków należących do spółdzielni powinni się cieszyć, że delikwenci pili i spali jedynie na ławeczkach. No bo gdyby tak pili i spali na klatkach schodowych... to pan prezes by pewnie polecił zamurować wejścia do klatek schodowych. O ile w swej "logice" jest konsekwentny...

Cytuję:
Po naszych działaniach problem rozwiązał się, bo towarzystwo pijące nie ma gdzie usiąść i przeniosło się na inne tereny. Szkoda tylko, że przez to inni mieszkańcy nie mogą skorzystać z ławek - dodaje prezes.

Najpierw stwierdził, że z ławek korzystał wyłącznie menelski element, a teraz "ubolewa", że inni nie mogą skorzystać z ławek, których dzięki jego decyzji, już nie ma. Jednym słowem: geniusz! Podjął decyzję na miarę Kononowicza - "żeby nie było niczego"...

63

gość ~gość (Gość)09.08.2017 04:49

Ja popieram , taka sama sytuacja jest na oś.Sadowa , towarzystwo na ławeczce ,pomiędzy blokami imprezuje do późnych godz.nocnych.Uppmnienia , mandaty nic nie dają..Jestem pewien że sielanka skończy sie wraz z usunięciem ławki..Możecie pisać co zechcecie..mam racje.

34

gość ~gość (Gość)09.08.2017 06:45

Ta, a prezes sam dawał na winka. Po co monitoring? Te dziadki plotkujace na ławkach to był żywy monitoring. A zule i tak piją na przystankach????

32

mom ~mom (Gość)09.08.2017 08:36

Podobnie na Słowackiego; AA - anonimowi adoratorzy sklepów 24 godz. - mają wymówkę, jak brak ławek, to idziemy pod sklep, może się załapiemy na k ..............

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat