Jakie dziadostwo w świecie "prezesów",ludzie bezdomnych przeganiani są z ławek " Nur fur prezesa " a dla kotów każą otwierać okna od piwnic,dziadostwo.Ławki z parku zabierać lokatorom bo kilku pijaczków popija na tych ławkach to himalaje głupoty.Tych "prezesów" po dwóch kadencjach powinno się gnać precz oczywiście po uprzednim skonfrontowaniu stanu majątkowego z dochodami.Żenada.
To zlikwidowac lawki z przystankow,i z dworca pkp i pks,bo mozna tam spotkac menelsa.
Aha, czyli niech park gnije i niech nie bedzie niczego bo ja prezez tak chce i mi na reke to jest.
Już dawno powinien być tam zrobiony porządny plac zabaw dla dzieci z tego terenu. Jest cień i drzewa. Mogłyby się bawić w fajnym miejscu, a nie na słonecznej patelni. A jeśli byłoby wielu wypoczywających, to pijaczki i tak się wyniosą w odludne miejsce. Fajny teren na wypoczynek????
Skoro koszty utrzymania skweru mogą za chwilę przekraczać możliwości spółdzielni to mam rozwiązanie w stylu Pana Prezesa: niech cała administracja spółdzielni - z prezesem włącznie - pracuje społecznie, za zwykłe "dziękuję". Wtedy pieniądze na utrzymanie skweru na pewno się znajdą.
Powinni zrobić tutaj plac zabaw dla dzieci ławeczki i pięknie to zagospodarować. Bo poki co to sa wydawane pieniądze na dbanie o to a i tak to wszystko wyglada nie estetycznie. Ludzie pijacy tam śmiecą !!! Dla bezdomnych sa noclegownie nie musza spać na ławkach !!!
Zatem mieszkańcy bloków należących do spółdzielni powinni się cieszyć, że delikwenci pili i spali jedynie na ławeczkach. No bo gdyby tak pili i spali na klatkach schodowych... to pan prezes by pewnie polecił zamurować wejścia do klatek schodowych. O ile w swej "logice" jest konsekwentny...
Najpierw stwierdził, że z ławek korzystał wyłącznie menelski element, a teraz "ubolewa", że inni nie mogą skorzystać z ławek, których dzięki jego decyzji, już nie ma. Jednym słowem: geniusz! Podjął decyzję na miarę Kononowicza - "żeby nie było niczego"...
Ja popieram , taka sama sytuacja jest na oś.Sadowa , towarzystwo na ławeczce ,pomiędzy blokami imprezuje do późnych godz.nocnych.Uppmnienia , mandaty nic nie dają..Jestem pewien że sielanka skończy sie wraz z usunięciem ławki..Możecie pisać co zechcecie..mam racje.
Ta, a prezes sam dawał na winka. Po co monitoring? Te dziadki plotkujace na ławkach to był żywy monitoring. A zule i tak piją na przystankach????
Podobnie na Słowackiego; AA - anonimowi adoratorzy sklepów 24 godz. - mają wymówkę, jak brak ławek, to idziemy pod sklep, może się załapiemy na k ..............
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!