ale nowa nawierzchnia nic tam nie pomoże bo po 2 latach będzie to samo
pod spodem sa jakies płyty i na łączeniech płty zacznie wszystko pękać
od nowa całą podbudowe i bedzie dobrze!!!
tylko po co taniej jest smarkać w dziury i postawic znaki
Niestety, "fahofcy" z MZDiK-u nawet nie wiedzą jak się nazywają ulice w mieście. W ubiegłym roku chyba ze 3 razy informowali o łataniu dziur na ul. Trzcińskiej, podczas gdy ekipy pracowały na ul. Nałkowskiej, a na ul. Trzcińskiej nie pojawiły się ani razu.
Jak rozwalisz auto na dziurze, oczywiście jadąc z przepisową prędkością to dzwonisz do SM chłopcy przyjadą i zajmują się sprawą, a później czekasz na guzik od UM :)
Ulice jak sito:
Przedborska,
Śląska,
Krakowskie Przedmieście,
Żeromskiego,
Roosvelta,
Przemysłowa,
Żelazna,
Kopernika,
Wojska Polskiego.
już by lepiej zrobili jak by ją zaorali i posadzili buraki albo kartofle.
łatać nawierzchnie zimą albo w deszczowe dni. to domena polskich drogowców.
ja jestem za tym by budować betonowe ulice i mało by mnie to obchodziło że podczas deszczu i śniegu jest słaba przyczepność. Jeżeli to jest wytłumaczenie RM to ja polecam zmierzyć przyczepność na dziurawej jak serc szwajcarski ulicy i na prostej jak stół ulicy betonowej.
A zwłaszcza tą super natryskową metodą.
Ile dziur musiało powstać, żeby dojść do konkretnych przemyśleń!
Współczuje temu co będzie te telefony odbierał. Chociaż znając życie, to numer będzie ciągle zajęty.
Wcześniejszy dyrektor Barański też tak mówił i po 2 miesiącach przestał być dyr. MZDiK. Ponownie uważam, że zatrudnianie tak mówiących dyrektorów jak Byczyński jest wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Proponuję wyrzucić w błoto dyr. Byczyńskiego albo niech wraca na stanowisko inżyniera miasta. W urzędzie na ul. Szkolnej jest Biuro Inżyniera Miasta z kilkoma referatami ale od 1 /01/2011 bez Inżyniera Miasta. A zatem cóż to za Biuro? jakież tajemnicze jak wszystko u Chojniaka.
Chcecie poznać dziury?Zapraszam na ścieżynę Sulejów-Przedbórz przez Skotniki.Tam nawet diabeł zapomniał powiedzieć dobranoc.Pamiętam czasy szarwarków,było lepiej.
a ja proponuję zwijać nawierzchnie ulic na zimę: no jak dziur nie lubicie, jak w Wąchocku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!