Za jakiś czas ,ale pewnie nie długi /po oddaniu budowanych odcinków/ będziemy wnosić "skromne" opłaty za przejazd autostradą. Jak zresztą wieszczą kukułki nie tylko za autostrady ,ale i za drogi ekspresowe. A więc z Piotrkowa żeby wyjechać gdzieś dalej trzeba będzie bulić nie tylko za benzynę ,ale i za wyjechanie z miasta....
PS. A więc Piotrkowianie "droga" na Sulejów to będzie dobry wybór...
Mam nadzieję że Mirbud zapłaci odpowiednią karę za opóźnienia. Ten odcinek drogi powinien być oddany już dawno a oni łatają jeszcze starą cześć. Pół roku powinni robić za darmo. Co dzień stoję tam w korku godzinę, czasem dłużej a czasem 2 razy w ciągu dnia. Takich jak ja jest kilkuset. Myślę że łącznie generują straty na kilka milionów dziennie.
Dzis zalataja,za miesiac znowu bedzie dziura i nowe latanie.Perpetum mobile i biznes sie kreci.
Zobaczcie jak wyglada stan drogi 91 krakowskie przedmieście a stara droga na Czestochowe jest Fatalnym stanie nawierzchnia.
Oni łatają dziś łaty sprzed tygodnia i tak łata na łacie i łata na łacie i robota jest na całą zimę. Ciekawy tylko jestem ile ta partanina kosztuje?
Po ich,, naprawie" jest jeszcze gorzej jak było. Partacze do domu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!