Ja też chcę zostać prezydentem. Nic nie wiem, ale to nie szkodzi przecież. Nie mam doświadczenia, ale za to jestem młoda i świeża. Głosujcie na mnie.
Bardzo bym chciała żeby wymienić rządzących w tym mieście.
Powstał układ wzajemnie się popierających urzędników którzy nie chcą rozstać się ze swoimi stołkami.
Obecny prezydent obstawił się najwierniejszymi a nawet całymi rodzinami którzy zajmują czołowe stanowiska w tym mieście.
Obawiam się że może się to nie udać ale trzymam kciuki i życzę powodzenia w tej inicjatywie.
Mam nadzieję że Piotrkowianie dokonają wreszcie przełomu :)
A gdzie jej prawdziwy szef, Jacek? Sprawy kanalizacyjne załatwia?
To już koniec ery obecnego prezydenta. Apel do mieszkańców - zróbmy wszystko aby tak się stało. Władza ma być dla mieszkańców.
A co na to teściowa Nowakowskiej? Przecież jest u przydenta Chojniaka? I teść, którego pracodawcą też jest p. Chojniak?
Jakiś program będzie? Zaprezentowała swoją twarz bez żadnych konkretów? Mają ludzi za debili.
Nie wystarczy tylko chcieć dostać się na stołek. Trzeba jeszcze coś sobą reprezentować. Oprócz krytyki i krzyków coś samemu robić. A pani Chojnacka co zrobiła dla miasta?
Pani minister ????????????śmiechu warte,mądra jak jej przełożony płaczek????????????
"Byłam jedyną kobietą, która wstawiła się za mieszkańcami i która była na tyle odważna, aby pokazać władzy Piotrkowa, jakie my jako mieszkańcy mamy problemy."
chyba Pani jednak trochę przekłamuje, bo cały czas grupie referendalnej towarzyszyła jeszcze druga Pani - p. Małgorzata M.-Ż.
hmmm...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!