Ja Państwa tu nie zapraszałem. Tak pamietam jak to powiedział przewodniczący rady.
Czas z tym skończyć.
Agnieszka tu mieszka Agnieszka jako pierwsza kobieta stanęła za mieszkańcami i powiedziała władzy koniec.
Teraz czas Agnieszki BAWO.
Widać siłę w grupie i naturalność. Cieszę się, że podjęli taką decyzję. Mają mój głos, nowe nie uwikłane w siatkę znajomości twarze
Ciekawe wystąpienie, nie wszystko na raz, kampania trwa. Tak trzymać, i do przodu
Brawo! Może zaczną rozmawiać z ludźmi, jak ludzie. Władza w ręce ludu.
A co do tej pory robiła pani Chojnacka oprócz krytyki obecnego Prezydenta? Zrobiła coś sama dla miasta? Zdobyła jakieś środki? Może coś zorganizowała dla dzieci, osób starszych, itp. ?
Brawa dla Agnieszki i całej ekipy. Jedynie w Was nadzieja, że coś zmieni się w tym mieście na lepsze. Trzymam kciuki.
No cóż. Skoro to są osoby nowe na politycznej mapie Piotrkowa to chociaż ich komitet wyborczy czy jak to się nazywa sprawiłby ,żeby pod tymi zdjęciami pojawiło by się nazwisko i imię kandydatów. Bo jak rozumiem to już kampania wyborcza. A jako żywo ...nie kojarzę "nowych polityków" jakoś. Pewnie coś na mieście się kiedyś pojawi ...jednak może wcześniej...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!