Czy ktoś z wielce szacownych panów robotników, z kierownikiem na czele, wie, co to są znaki drogowe? I że jeśli przejazd wiąże się z ryzykiem uszkodzenia auta, to należy znaki zakazu wjazdu np. ustawić? Co za patałachy to robią? Najpierw oznakowanie stało nie z tej strony, co trzeba, wszystkie samochody się myliły i nikt nie wiedział, którędy przejeżdżać, a potem jak zakaz wjazdu powinien od 18 stycznia być, to go nie ma.Debile. Jak ma cokolwiek w tym Piotrkowie być robione dobrze?
Czy ktoś może mi powiedzieć co za mistrz wpadł na pomysł i w czasie kiedy jest robiony łącznik 18 stycznia - Wronia i pracownicy biurowca nie mogą wjechać na parking z tyłu, od strony Atlasu, jednocześnie rozpierdzielili parking po drugiej stronie ulicy niż Urząd? To co się tam teraz dzieje, to jakiś horror, samochody stoją już przy osiedlu, wszystkie trawniki wyjeżdżone, a Mzk - a nie jest w stanie zawrócić za urzędem, bo samochody stoją już w poczwórnych rzędach. Powtórzę: kto wpadł na geniealny pomysł wyłączenia tylku parkingów na raz? Przecież samych zmotoryzowanych pracowników na Wroniej jest mnóstwo, a jeszcze klienci? Rozumiem, że trzeba robić i remontować, ale mam wrażenie, że u nas albo się nie robi nic, albo wszystko na raz.
a ja się bardzo ciesze że robią tą ulice bo to napewno będzie ułatwienie dla mieszkańców wroniej
A co mają powiedzieć, na obecne zmiany komunikacyjne i zapowiadające się, mieszkańcy bloku przy ulicy Dmowskiego?Jak już teraz nie można otworzyć okien od strony skrzyżowania! Mieszkam tu bardzo długo i nie widziałam policjantów kontrolujących prędkość, szczególnie b. dużych samochodów ciężarowych i to często z niebezpiecznym ładunkiem.I pytam kto dla samorządowych władz jest ważniejszy? Nasze zdrowie czy dojazd do urzędu , Atlasu i tak dalej.Pytam się gdzie jest ochrona środowiska?Nadmieniam że nikt nas nie pytał czy chcemy aby tędy poruszały się całą dobę tak hałasujące i smrodzące ciężarówki.Często b.szybko?
Droga między rurami przez były zakład - przedłużeniem obwodnicy? To chyba żart?
Na Żelaznej,Roosevelta,Dmowskiego rozpiździel taki,że plomby z zębów wypadają a oni jakąś szlakówke na peryferiach robią,ręce opadają!!!!!!!!!!!!!
Wywalanie kasyw błoto.zamiast dać ubogim zasiłki to oni se drogę robiom którym i tak nie jeżdżę
Nareszcie cywilizacja zawitała na wronią. Co z dalszymi protestami z innych ulic może zamknąć dla ruchu ul. słowackiego ? smród , hałas
zapraszam na ulice swierczow tam zobaczycie jak prace z budowa drogi wyglądają najtaniej wygrali przetarg a najwięcej oszczędzają na piachu kruszywie w projekcie napisane co ile a południowa firma po swojemu zapraszamy pana prezydenta na kontrol robią taka drogę ze nawet mzk się nie zmieści z osobówka brawo to trzeba nagłośnić mieszkańcy jak zgłaszają panu z kasztanowej to zrywają krawężniki i na now
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!