Podzielimy równo, Podzielimy równie. Wszystko dla Macierewicza!!, a dla Ostrowskiego G**** !! :):)
po tych kilku dniach od wyborów już widzę że pis nie wywiąże się o obietnic bo po kilku wywiadach posłów z pis-u widzę że próbują się wymigać od ich spełnienia.
mieli rozwiązać umowę z airbus-em a dzisiaj czytałem że zmienili zdanie i ją podpiszą tylko na zmienionych warunkach.
w czasie kampanii była mowa że Szydło będzie kandydatem na premiera a już dzień po wyborach słyszę w tv że nic jeszcze do końca nie wiadomo, może jednak będzie inaczej, może pan Kaczyński zostanie kandydatem itd.
a co do lewicy to ludzie zatęsknią za nią i to bardzo szybko
Jak można głosować na kogoś, kto sie pojawia w SWOIM mieście tylko przed wyborami?
Tylko dzięki Antoniemu Piotrków rozwija się wprost oszałamiająco. Nie sposób zmierzyć zasług, jakie ten wybitny mąż stanu ma dla naszego miasta. O kraju nie wspominając. I nie trzeba być psychologiem, by widzieć jak bardzo Antoniemu Piotrków i okolice leżą na sercu.
Widać ,ze mieszkańcy piotrkowa wola być gnebieni przez PO niż mieć nadzieję ,ze w końcu cos se zacznie zmieniać.TPO doprowadził między innymi na margines a całym zlem jest to ,że są na usługach Merkel i zydostwa i tu jest dowód poniżej bo jak mozna sie zaprzedawać innym jednocześnie mówiac o patriotyźmie
Wstyd mi za Was, piotrkowianie. Użytkownicy Onetu już wytykają Piotrków, pisząc, że wychowaliśmy Trynkiewicza, a teraz drugiego psychopatę. Jak można w ogóle zagłosować na oszołoma, który gada takie bzdury o tej brzozie. Ja wiem, że Piotrków to miasto katolickie, ciemnogród, gdzie na każdej ulicy Biedronka, a na co drugiej kościół, ale ludzie - nie przesadzajcie z tym słuchaniem księży, Radia Maryja, piotrkowskiej władzy. Ja naprawdę chcę poznać opinię osób, którzy głosują na takiego człowieka - za co? Co on takiego zrobił dla Piotrkowa?
Brak stronniczość i obiektywizm redakcji aż szczypie w oczy. Ciekawe, czy zamieścicie mój komentarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!