metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
babcia moherowa ~babcia moherowa (Gość)30.10.2015 14:24

Macierewicz Antoni na prezydenta Piotrkowa

923

mol molranga30.10.2015 23:03

Podzielimy równo, Podzielimy równie. Wszystko dla Macierewicza!!, a dla Ostrowskiego G**** !! :):)

65

tomasz389 tomasz389ranga31.10.2015 00:19

po tych kilku dniach od wyborów już widzę że pis nie wywiąże się o obietnic bo po kilku wywiadach posłów z pis-u widzę że próbują się wymigać od ich spełnienia.
mieli rozwiązać umowę z airbus-em a dzisiaj czytałem że zmienili zdanie i ją podpiszą tylko na zmienionych warunkach.
w czasie kampanii była mowa że Szydło będzie kandydatem na premiera a już dzień po wyborach słyszę w tv że nic jeszcze do końca nie wiadomo, może jednak będzie inaczej, może pan Kaczyński zostanie kandydatem itd.
a co do lewicy to ludzie zatęsknią za nią i to bardzo szybko

75

dzooony dzooonyranga31.10.2015 12:10

Jak można głosować na kogoś, kto sie pojawia w SWOIM mieście tylko przed wyborami?

121

dr duduś ~dr duduś (Gość)31.10.2015 12:53

Tylko dzięki Antoniemu Piotrków rozwija się wprost oszałamiająco. Nie sposób zmierzyć zasług, jakie ten wybitny mąż stanu ma dla naszego miasta. O kraju nie wspominając. I nie trzeba być psychologiem, by widzieć jak bardzo Antoniemu Piotrków i okolice leżą na sercu.

36

ORMO ~ORMO (Gość)31.10.2015 10:44

macierewicz na papierza

53

gość 21 ~gość 21 (Gość)31.10.2015 09:00

Widać ,ze mieszkańcy piotrkowa wola być gnebieni przez PO niż mieć nadzieję ,ze w końcu cos se zacznie zmieniać.TPO doprowadził między innymi na margines a całym zlem jest to ,że są na usługach Merkel i zydostwa i tu jest dowód poniżej bo jak mozna sie zaprzedawać innym jednocześnie mówiac o patriotyźmie

65

Były kursant ~Były kursant (Gość)30.10.2015 18:50

Wstyd mi za Was, piotrkowianie. Użytkownicy Onetu już wytykają Piotrków, pisząc, że wychowaliśmy Trynkiewicza, a teraz drugiego psychopatę. Jak można w ogóle zagłosować na oszołoma, który gada takie bzdury o tej brzozie. Ja wiem, że Piotrków to miasto katolickie, ciemnogród, gdzie na każdej ulicy Biedronka, a na co drugiej kościół, ale ludzie - nie przesadzajcie z tym słuchaniem księży, Radia Maryja, piotrkowskiej władzy. Ja naprawdę chcę poznać opinię osób, którzy głosują na takiego człowieka - za co? Co on takiego zrobił dla Piotrkowa?

2217

CZES ~CZES (Gość)30.10.2015 16:02

Brak stronniczość i obiektywizm redakcji aż szczypie w oczy. Ciekawe, czy zamieścicie mój komentarz.

72

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat