Brawa dla rodziców. Produkujecie kolejne kaleki.
DURNI RODZICE!!!
Hmm ja nie widzę sensu prowadzenia lekcji W-F`u bo tam ćwiczą tylko ci co chcą i sami ćwiczą po lekcjach ci co nie lubią ruchu to nie ćwiczą i mają to wszystko gdzieś:D
Dzisiejsza młodzież chciałaby mieć zwolnienia najlepiej od wszystkiego żeby więcej czasu na facegłupa mieć a starzy kasę na wszystko dawali bo książęta i księżniczki przemęczać się nie mogą tyle że starzy wiecznie żyć nie będą i wtedy dopiero będzie płacz i skowyt w jakim to podłym kraju żyjemy że nic za darmo już nie ma...
Po to żeby tłuste d...y po ulicach nie chodziły:-)
A jak wygląda nasz W-F na korytarzach szkół, nasze placówki sa nie przygotowane do tylu godzin W-F. Wierzcie mi mam 2 dzieci : w szkole podst. i średniej i nie ma nigdzie normalnego W-F a w tygodni sa 4 godz kto za to płaci
jestem za aktywnością fizyczną, w tym W-F ale jeśli on faktycznie się odbywa, moje dzieci na ćwiczą na każdym W-F, bo ciągle jest coś, co nie pozwala ćwiczyć (brak pani/pana, brak sali, deszcz). W miejsce W-F ja chciałbym np. język obcy. Naprawdę wiem, że lekcje W-F nie są uczciwie prowadzone
MEN to najlepiej wprowadziłoby w ramach WF-u szermierkę, jazdę konną i obsługę armaty. A to, że nie ma gdzie tego zrobić? Co ich to obchodzi, program przecież wdrożony :)
Kiedyś słyszałem o pomyśle, aby po W-F-ie dzieci miały dłuższą przerwę przed kolejną lekcją na wzięcie prysznica. Myślę, że to byłaby ciekawa propozycja z promocją higieny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!