Robią urzędasy burdel w oswiacie i manipulują naborem, blokują mozliwosc logowania sie uczniom gimnazjów do kilku szkół w mieście. Moja córka chciala sie zalogować do szkoły to pokazał sie kumunikat "spróbuj za 2 dni" (chodzi o technikum) a corka sąsiadki bez problemów zalogowała sie do szkoły (liceum) z tego samego komputera. Ponowna proba mojego dziecka nie przyniosła efektu.
Nie ma żadnej złej tendencji w naborze do Piomy. To władze miasta zabrały nam bezprawnie uczniów w czasie naboru i przeniosły tam, gdzie dyrektorami są koledzy Prezydenta. Wystarczy uczciwy nabór i nie będzie żadnych zwolnień.
jak można przenieść uczniów do innej szkoły w procesie rekrutacji?
W Piotrkowie wojna o likwidację szkół.
A w niedalekich Jarostach wójt Moszczenicy nową szkołę dla kilku uczniów buduje. Gdzie tu sens a gdzie logika. Może powinniśmy dopisać ten przypadek do listy poniżej
10 najdziwniejszych odkryć naukowych
0. Szkoła w niewielkich Jarostach za kilkanaście milionów złotych, dla kilu dzieci
1.TUSK I JEGO RZĄD
2.Małpiatka aj-aj ma podgrzewany środkowy palec
3.Żuk tańczący na łajnie wytycza kierunek
4.Utrata jąder nie odbiera pająkowi ducha walki
5.Drobne stópki nosorożców
6.Zakochane myszy śpiewają
7.Mumia egipska z rakiem prostaty
8.Ryba udaje ośmiornicę, która udaje rybę
9.Plemniki nie lubią hałasu
10.Złotokret jest błyskotliwy przypadkowo
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Jak już ktoś stwierdził będą dowozić uczniów z PT i tym sposobem w PT zamkną kolejną szkołę :)))
a niech zamykają wszystkie te masońskie szkoły, bo nie ucza żaaaaaaaaaadnej kreatywności, tylko ucza masy jak zostać niewolnikiem XXI wieku, pare osob zostaje "wyłowionych" by potem w przyszlosci poddac ich praniu mózgu na studiach by zarzadzały reszta w bezduszny sposób a najczesciej są to jeszcze osoby poustawianych z nadmierna ambicja rodziców. cywilizacja XXI wieku..też mi coś, raczej powrót do starożytnego Egiptu, Rzymu i Babiloni w jednym.
Okazja na podziękowanie panu Chojniakowi może nadarzyć się jeszcze szybciej wystarczy zebrać odpowiednią liczbę podpisów w sprawie referendum o odwołanie prezydenta ze stanowiska...
A pisałem niedawno, że prezydent z moherowej łaski niedawno w pewnej rozmowie telefonicznej obiecał redukcję etatów w zamian za protesty IV LO.
Ciekawe jest też, że redukcja nie obejmuje szkoły jaśnie pana, czyli "TPS", a obejmie "Piomę" - największą konkurencję, która - co jest tajemnicą poliszynela - jest od wielu lat zaniedbywana przez KCh, a TPS utrzymywany siłą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!