Ciekaw jestem, czy gdy się okaże, że facet zszedł śmiercią naturalną, ci co wieszali psy na myśliwych przeproszą?
Tyle tylko, że Policja nie stwierdziła żadnych ran postrzałowych, a jedyne obrażenia na ciele pochodzą od dzikich zwierząt.
Myśliwi nie mogą i nie mają prawa strzelać do wszystkiego co tylko poruszy się w lesie sorry - gdzie my żyjemy , ostatnio ciągle słyszy się w mediach o ,,myśliwych " może skoro używają broni tez powinni być pod jakimś szczególnym nadzorem, trzeba to w końcu ukrucić ....!!!!!!!!!!!!!
Myśliwi pewno wiedzieli ,ze zastrzelili gościa to go zostawili i teraz bedą palić głupa ,ze go nie widzieli ,ze przypadkowo zabłąkana kula alb śrut go trafił. A co do polowań to teren powinniwn być oznakowany sam osobiscie kiedys w lesie wpadłem na tzw. polowanie to jeden z mysliwych zasugerowa aby się wrócił jak nie chce w plastikowym worku wrócic z lasu
Wszystkich myśliwych w czasie polowania i tuz po nim powinno badać się na spożycie alkoholu , oni ogłaszają gdzieś wcześniej że będą strzelać w danym dniu ?
Biegałem w niedzielę po ścieżce po wierzejach widziałem tych myśliwych a raczej morderców niewinnych zwierząt i chyba nie tylko.... widziałem zabite dwie sarny i młodego dzika. Jakim trzeba być człowiekiem ,żeby sprawiało to przyjemność.Panowie myśliwi swoja martwe trofea wozili na wózku przypiętym do traktora , który tak smrodził że nie można było się do niego zbliżyć na 50 metrów ci ludzie ponoć dbają ponoć o środowisko naturalne !! - żenada.Żal mi tego Pana którego Ci myśliwi najprawdopodobniej mają szansę zaliczyć na swoje konto.
Ciekawe kiedy będzie sprostowanie i oczyszczenie myśliwych. Jakoś autorzy nie spieszą sie. Ważne, że poszło w eter, że było polowanie to napewno myśliwi zabili. Czerwona kartka dla tych pismaków - bardzo nieładnie !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!