metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)21.03.2012 16:36

"Luca" napisał(a):
Czy do stwierdzenia zgonu trzeba być lekarzem??? jak nie to ja się mogę zatrudnić :)

Niestety tak!A i ja byłem pierwszy :)))

00

szczawik szczawikranga21.03.2012 16:48

"sluchacz" napisał(a):
150 za wyjazd do stwierdzenia zgonu. Zakładając, że w najdalszy skrawek powiatu dojeżdża się w ok 1 godzinę stwierdzenie zgonu (15 minut?)powrót 1 godzinę. Wychodzi 70 pln za godzinę. Mało?

kiedyś lekarze czy inna praca była powołaniem a dziś to czyste kalkulacje... więcej będzie miał siedząc w prywatnym gabinecie...

00

P51 ~P51 (Gość)22.03.2012 08:42

"szczawik" napisał(a):
kiedyś lekarze czy inna praca była powołaniem a dziś to czyste kalkulacje... więcej będzie miał siedząc w prywatnym gabinecie

Jakoś wszyscy inni mogą domagać się za swoją pracę godnej zapłaty.
A lekarzom nie wolno...
Zadziwiająca logika... A do tego wszyscy mówią jednym głosem,że żołądki wszyscy maja takie same...
Fascynujące... ;->

00

zet ~zet (Gość)22.03.2012 08:55

"szczepan" napisał(a):
Zamiast etatu wstydliwego i nieśmiałego asystenta-widmo można by utworzyć etat koronera chyba?

O WIDZISZ!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)22.03.2012 08:57

"P51" napisał(a):
A lekarzom nie wolno...

Wolno ależ wolno tylko że z tej pogoni już sami nie wiedzą gdzie mają pracować (więcej zarobić) :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat